Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok randin mit gondolnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok randin mit gondolnak?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kideríteni mi lehet a kapcsolat, ha randin a lány kifizeti a fogyasztását vagy meghívatja magát. Hogy áll a lány a kapcsolathoz ilyen esetekben?
2009. szept. 20. 21:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Randin álltalában a fiú fizet mindent nem a lány.Ha ilyet tervezel sürgösen felejtsd el! Ja meg ha pl kedves intelligens a csaj szal nem ilyen nem tom milyen szó illene rá, akkor lehetséges hogy kifizeti a saját részét. Nekem 2. randin ez volt egy lánynál koriztunk. 18/F
2009. szept. 20. 22:06
 2/9 anonim ***** válasza:

én elvből nem hagyom, h fizessék nekem a kaját, vagy akármit a randin. persze felajánlja a srác, meg minden, de általában visszautasítom.

majd, ha komolyabb a dolog, esetleg járásról is lehet szó, akkor esetleg. de nálam ez általában úgy működik, h legtöbbször fele-fele arányban hívjuk meg egymást a barátommal, talán ő egy picit többször.

mivel egyikünk sem milliomos, nem engedhetem neki, hogy mindkettőnket ő fizesse, tudván h mondjuk ha én is beleadok, meg tudna venni vmit, amire épp szüksége van

2009. szept. 21. 00:35
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát én se vagyok milliárdos én szoktam meghívni őket de 2x volt olyan h megelőztek olyankor és nem is fogadták el.

Csak még nem találtam párt:S érzem velem van a baj. Csak jóbarát leszek. Utána még lehet velem találkozni csak már nem azért.

2009. szept. 21. 11:23
 4/9 anonim ***** válasza:
ha első randin nem engedi hogy fizess akkor baj van.
2009. szept. 23. 09:06
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem nincs baj csak felfogja ép ésszel h a srácnak mekkora megterhelés 2x annyit fizetni (jó itt nem arról van szó, h meghív egy fagyira, az tényleg nem téma, de mondjuk egy komplett vacsi v egy mozi már húzósabb) tudod, nem mindenkinek hullik az ölébe a pénz
2009. szept. 23. 14:19
 6/9 anonim válasza:
Az első randin mindenki a szépet mutatja.Ha lesz folytatás akkor majd szépen lassan ki lehet ismerni.ez mindkét félre vonatkozik.
2009. szept. 23. 18:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerntem sincs baj ha az első randin nem engedi h kifizesd helyette. Én sem engedném. Vagyis engem zavarna. Szóval ne aggódj amint látod sokan gondolják így mint én.

De ha pl. sültkrumplizni(vagy bármi más) mentek és egy adagot veszel és kifizeted és ketten eszitek meg az megint más. Kicsit ilyenkor is hülyén érezném magam de valószinüleg ez nem zavarna annyira.

Később ha meghív udvariasságból akkor máskor én hivom meg öt vagy vmi. A mai világban elég drága minden.Elég hülyén nézne ki ha a lány elvárja h a fiu megivja minden alakalommal. Kicsit olyan "kihasználásnak" tünne. :S

2009. szept. 23. 19:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha randizni megyek és beülünk valahova akkor nem szoktam engedni, hogy a fiú fizessen. Nem azért mert nem tetszik, csak mert nem várom el hogy ő költsön rám, főleg ha még csak randizunk. Nem az fog dönteni a késöbbiekben hogy ki fizetett.

Mondjuk sok barátnőm meg ennek pont az ellenkezője, elvárja egy fiútól, hogy a randin ő fizessen..

2009. okt. 3. 21:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Ahh lányok...:S :D
2009. okt. 4. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!