Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én miért nem tetszem külsőre egy lánynak sem?
Figyelt kérdés
Egy csomó ronda fiút láttam már szép lánnyal és csomó ronda lányt helyes fiúval és ezért sem értem, hogy én felém miért nem jelez egy lány sem, ha pedig próbálkozom, akkor miért rondáznak le, utasítaanak el a lányok, ha sok lány képes járni csúnya, csóró fiúval is.2013. ápr. 3. 19:51
2/9 anonim válasza:
mindenkinek más az ízlése, mindenkinek más jön be nekem küldhetsz!:))
3/9 anonim válasza:
...és nem mindenki szenved önbizalomhiányban.
5/9 anonim válasza:
Biztos mert egy nyavajgós lúzer vagy
7/9 anonim válasza:
nincs önbizalmad és szar a kisugárzásod. Vagy nem csinálsz szinte semmit, és csak várod a sültgalambot, vagy néha-néha próbálkozol, de akkor is már jó előre eldöntöd, hogy ebből úgyse lesz semmi.
8/9 anonim válasza:
Ez van.Ha ez megnyugtat nekem sincs senkim 19 éves létemre.Mondjuk én nem is próbálkozom.Várom azt a bizonyos sült galambot.V legalább 1 olyan lányt akivel el tudnám magam képzelni mint 1 pár.
9/9 anonim válasza:
Én sem tetszem senkinek a külsőm miatt................. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!