Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól kezdi végre érdekelni a lányokat a külső helyet a fiú személyisége, jelleme, a lányok miért nem úgy válogatnak, ahogy én fiúként, miért számít nekik annyir a fiú külseje?
Akárhány lánnyal is ismerkedem, azt tapasztalom, hogy nekik a külső az elsődleges az a legfontosabb. Én teljesen kiábrándulok a mai csajokból, szeretném, ha végre lenne olyan lány, aki nem a külsőt nézi, hanem azt, hogy én kedves vagyok vele és tudnám szeretni. Legutóbbi randin is a csaj valami jó pasit várt, láttam rajta, úgyhogy nem is nagyon erősködtem, már így is elég kínos volt nekem, hogy még rám sem bírt nézni, annyira rondának tartott. :(
Igazából annyi a baj velem, hogy nagy csúnya orrom van és ettől az egész arcszerkeztem torz, nem vagoyk egy tökéletes Justin Bieber és Brad Pitt keverék, ami a lányoknak kell így minden randim úgy végződik, hogy utána már nem is keresnek többet a lányok, pedig ez a lány is a randi előtt napi szinten keresett, de nem tudta, hogy hogyan nézek ki, aki tudta, az már fészbukon is lekopott.
Én nemtom kit érdekel, engem pl spec egy kicsit. De nálam neked már holt ügyed van, ha a helyett szót se bírod helyesen leírni, te Justin Bieber Brad Pitt!
xD
Mintha a férfiak nem válogatnának annyit a nők között a külsőségek miatt... hm.
nekem is küldhetnél képet, kíváncsi lettem rád.
ez nem igaz... eddig nem volt szerencséd...
Én is folyton ezt gondoltam... 20 vagyok, lány. Van rajtam jó pár kg felesleg, mégis azon csodálkoztam, h tőlem 3szor akkora csajoknak jó pasijuk van, nekem bezzeg 1 sem jutott.
Megismerkedtem 1 sráccal, aki tökéletes belső értékekkel rendelkezik. Külsőre ő sem tökéletes, de mit számit az, amikor minden megvan benne, amire 1 érzelmes nő vágyik?
És ráadásul úgy szeret, ahogy vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!