Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnek megismerne egy lanyt de nem tudom hogy kell:S. Tovabbiak LENNT->?
Figyelt kérdés
Van egy lany a suliban aki tetszik csak latasbol ismerem meg semmit nem beszeltunk szeretnek vele osszejonni ,de nem biztos h felkeszultem ra...meg nem is tudom hogyan kene megszolitanom ...semmi otletem nincsen ismerkedes ugyben meg soha nem volt b.nom de nagyon megfogott az a lany ...meg nem szeretnek besulni elotte...segitsetek plz.2009. szept. 20. 20:03
1/5 A kérdező kommentje:
o jaj elfelejtettem h en 14 o pedig am...nem is tudom hany eves egy evfolyammal folottem jar
2009. szept. 20. 20:09
2/5 anonim válasza:
kicsit szemez vele,par masodpercig,aztan legkozelebb amiko toszefutsz vele akkor koszonj neki"Szijjja,hogy vagy?" es mond hogy mar lattad egy nehanyszor a suliba es megtetszet neked,kerj ell egy msn vagy yahoo ID-t s baratkozatok osze ugyesen...tobi mar menni fog
3/5 A kérdező kommentje:
az az igazsag h szeritnem tul nyomulosnak erezne h ha mar az elso szemezes utan megkerdeznem h hogy van..
2009. szept. 20. 20:30
4/5 anonim válasza:
szerintem is :D ,de szemezz vele bátran.
majd 1hét múlva ,ha úgy veszed észre ,hogy Ő is keresi a tekinteted akkor köszönj neki ^^
sok szerencsét (:
5/5 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem lenne nyomulós :) csak hajrá. ügyesen. Amúgy megkeresheted valami közösségi oldalon is és írsz neki egy levelet, hogy szoktad látni párszor a suliban, és szimpatikusnak találod és szeretnéd megismerni. Kérdezd meg hogy nem-e adná meg az msn címét, vagy ha kint van akkor azt kérdezd meg hogy felveheted-e :) sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!