Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kell smárolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell smárolni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 19:54
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Erre nincs séma, hogy hogyan is kell, ha oda kerülsz, tudni fogod :)

Lényeg először legyen csukva a szemed :)

2009. szept. 20. 19:55
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Am. ez engem is érdekelne, mert akárhány ilyen kérdést feltesznek mindre az a válasz, hogy az jön magától stb.... :S de azt nem veszik figyelembe, hogy oké nekik jött magától, de ők is paráztak az első előtt, és gondolom őket is érdekelte volna. Nah most van aki ezért is nem mer lépni, mert még soha nem csókolózott és fél meg csókolni a másikat. :S
2009. szept. 20. 20:06
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

csukva legyen a szemed.a másik ajkait "szopogasd",aztán a nyelved át kell dugni a másik szájába és az ő nyelvével kell "játszadozni"

bocsi ennél jobban nem tudtam megfogalmazni:S

2009. szept. 20. 20:13
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

énis ígyvoltam ezzel , hogy mivan ha nemjön magától elrontom stb.

Később rájöttem felesleges a para.

Odahajolsz szájrapuszi kinyitod a szád (h a nyelve beférjen) és szépen átdugod a nyelved és sponton mozgatod simogatod a nyelveddel az ő nyelvét. ennyi az egész :)

ha odakerülsz ezeket a magyarázatokat úgyis elfelejted mert előtörnek ez ösztöneid :)

2009. szept. 20. 20:37
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :D
2009. szept. 20. 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

Smárolni? Akárhogy.

Csókólózni művészet. Azt tényleg tanulni kell és nem árt ha az ember jól csinálja.

Na de smárolni? Cöhh. Én olyat nem szoktam.

2009. szept. 20. 20:42
 7/10 anonim válasza:
78%
írd be a googleba hogy "hogyan kell csókolózni" és ott részletesen leírják :D:D
2009. szept. 21. 14:08
 8/10 anonim ***** válasza:
65%
2009. szept. 21. 19:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak azt tudom mondani, hogy ha megtöténik, tudni fogod hogy kell.

Én is nagyon paráztam az elsőnél, de úgy tűnik sikerült elsajátítanom, mert eddig csak jót mondtak róla, rosszat még egyszer sem :)

Szóval hajrá.

18/F

2009. szept. 23. 17:27
 10/10 anonim válasza:
nem lehet magyarázni fogjátok már fel, énse tudtam hogy kell de mégse kaptam szívinfarktust az első előtt. Annyi h nem én mentem rá a csajra hanem ő rám.
2010. dec. 20. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!