Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki fizessen a találkozáskor?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fizessen a találkozáskor? Fogadjam el, ha a nő akarja fizetni? Nem lesz ciki?

Figyelt kérdés

Felnőttek vagyunk és nagy a távolság köztünk. Budapesten fogunk találkozni.

Na elmesélem... na szóval ismerek egy nőt régebb óta neten de elkezdtünk beszélgetni először csak viccnek indult, hogy mi találkozzunk stb meg, hogy járjunk mert, hogy neki van 10 éve párja aki külföldön dolgozik. Én hamarosan megyek fel BP-re egy koncertre és megkérdeztem tőle nincs-e kedve eljönni BP-re neki amúgy 80km. találkozunk stb én meg este megyek koncira. De megkérdeztem tőle később van-e kedve velem jönni mert legalább többet tudnunk beszélgetni, és bele ment 1 szóra. De volt egy kis bibi még pedig az, hogy engem BP-en fognak várni többen ez több hónapja le lett beszélve. És mondtam neki átszervezem a találkozót velük későbbre.

A belépőt nekem kell fizetni? És, ha ő akarja akkor ne engedjem neki vagy igen?

De gondolkodtam azért igazából még sem tudunk eleget beszélgetni mert többen leszünk meg este buli és arra gondoltam kivehetnénk egy szobát valahol azt mondta ő, hogy okés de nem lehet köztünk semmi... na mindegy nem ez a lényeg most.. tehát a koncert előtt előző nap felmennék BP-re du. csavarognánk erre-arra este meg mennénk a szobába azt másnap buli.

Nekem kell fizetni a szobát? Vagy, ha ő akarja a részét engedjem?

Szereti a rózsát vinnék is neki de most akkor cipelje a rózsát? Okés elvisszük a szobába de másnap koncert és az első vonattal haza utána.. na én ezért nem akarnék rózsát.

Mit csináljak?

Ajándékot kell-e vinni neki amúgy a koncert után rá 2 hétre lesz a születésnapja és gondoltam előre adnék valamit neki.

Kell vagy sem? És mit? Mennyi értékbe?

2013. ápr. 3. 12:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
akkor majd iszik vmi mást.. nagy eset:D
2013. ápr. 3. 13:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Már bocsi de nem tűnsz felnőttnek :D Hány éves vagy? 22-23? :D

Szerintem a Martini rossz ötlet, és a rózsa is. Vegyél csokit és majd ketten megeszitek. A szobaköltség meg úgy lenne fair ha felesbe menne...Dehát ki tudja milyen a nőci.

2013. ápr. 3. 15:14
 13/16 A kérdező kommentje:

Már rég elmúltam 23 éves.... amúgy meg olvasd el jobban kedves utolsó a rózsás sztorit ja meg a Martinisat....

Na mindegy.....

2013. ápr. 3. 19:13
 14/16 hyatt ***** válasza:

Ok. Nem tudom mennyire vagytok jóban/ismered és azt sem hogy milyen habitus, de! 80Km-ert utazik egy szó nélkül és elsőre belemegy, hogy vegyetek ki egy szobát! Elgondolkodtató.

Rózsát meg egyéb gazokat határozottan ne (!!) vigyél a találkozásra. Ha úgy alakul szerezz egyet helyben. Kedves aranyos romantikus meg minden, de ha egész találkozón magával kell cipelnie (amíg együtt vagytok) az elég kényelmetlen. Az ilyent búcsúajándéknak jó bedobni.

Fizetésben ez durva szitu ha nem vagytok országos cimborák (mármint most találkoztok először) mert ha te fizeted a szobát az olyan mintha azt mondanád fizettem a szállást most te törlesztesz éjszaka... nem tudom érted e?

Még akkor is ha nem gondol erre egyikőtök se, egy igazi kombinálós nőnek ez megfordul a fejében. Ezért valahogy rá kell jönnöd ő hogy is gondolta ezt az egészet - feltéve hogy be akarsz nála vágódni.

2013. ápr. 4. 01:23
 15/16 A kérdező kommentje:

Huu hát nem tudom igazából. Én úgy készülök, hogy fizetem a dolgokat de a kérdés az, ha feldobja, hogy fizeti a belépőt meg a szoba felét akkor fogadjam el? Nem ciki?

Azért én se vagyok eleresztve pénzzel...

2013. ápr. 4. 01:43
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Erre azt mondom, annál cikibb nincs, mikor valaki erőn felül vállal valamit.

Izzadságszagú. Egy okos nő egyből leveszi.

=

NE szervezz olyan programot, ami meghaladja az anyagi forrásaidat! Nem menő, nem vonzó!

Nem kell felvágni, ha nincs mire!

Olcsó programon is lehet jól szórakozni!

2013. ápr. 4. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!