Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy fiú, akinek tetszek és talán én is neki, nem kezdeményez, nem hív el sehová, akkor elhíjam én vagy ezt nem illik?
öhm... hát nem tudom én mint 16 éves fiú néha éreztem azt magamban, hogy amikor egy lány nyomult rám akkor alább hagyott az én érdeklődésem... mert hát az nem olyan nőies.. persze egy hülye dolog ez tény, de valamiért attól kezdve nem vonzódtam úgy azokhoz a lányokhoz... talán ismeritek Woody Allen-től azt a mondást, hogy "Nem akarok olyan klub tagja lenni, amelyik megválaszt engem tagnak"
na ez rám is igaz... olyan klub tagja akarok lenni amelyikért teperek és aztán kiérdemelve a helyet beléphetek abba a klubba... ez növeli az értékét az egésznek... de persze a srácot rávezetheted kifejezetten egyértelmű utalásokkal, hogy hívjon már el randira... pl.: "ha most valaki elhívna randira tutira elmennék vele" vagy "mindig is tetszettek az olyan pasik mint te" (ezeket szemtől szemben mond neki ne pedig chat-en mert ott nem lehet rendesen lereagálni... ha a csávó nem egy papírtöcs akkor kapcsol és lecsap az alkalomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!