Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a legjobb trükk hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legjobb trükk hogy elcsábítsuk a csajokat? Külsőn kívül : )

Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 22:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Megingathatatlan belső bizonyosság önmagadban.
2013. ápr. 2. 23:01
 12/20 Baby11 válasza:
Szerintem egy pasi legyen kanos. ;) (lány)
2013. ápr. 2. 23:17
 13/20 anonim ***** válasza:

A lányoknak csak a belső számít :)

[bőr ülés, és légkondi]

2013. ápr. 2. 23:19
 14/20 anonim ***** válasza:
sok pénz
2013. ápr. 3. 02:04
 15/20 anonim ***** válasza:
Egy randira hívás!
2013. ápr. 3. 07:33
 16/20 anonim ***** válasza:

ha sokat érdeklödik, figyelmes, és sokat hajlandó beszélgetni, engem ezzel meg lehet venni

ezután már csak belé kell szeretnem :D

(bár mindez eddig összesen 1 srácnak sikerült,mégis képes volt mindent elrontani, pedig) szerintem nem egy nehéz feladat...

2013. ápr. 3. 18:56
 17/20 anonim válasza:
Jaja persze mindenki azt mondja hogy az udvariasság, kedvesség, figyelmesség aztán látod hogy egy csaj aki ezeket mondja egy olyan pasival jön össze aki ennek a tökéletes ellentéte, bunkó nagyképű :) A nőknek olyan pasi kell aki tudja őket érzelmileg irányítani, erősebb jelleme van náluk és magabiztos, határozott.
2013. ápr. 4. 13:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Az udvarias, kedves és figyelmes hol zárja ki a magabiztos, határozott jellemvonásokat? Irányítani? Erősebb jellem? Ezeket meg honnan a fenéből vetted? Biztosan sok lánnyal találkoztál eddig....
2013. ápr. 6. 19:17
 19/20 anonim ***** válasza:

A nők 99,9%-a mást csinál, mint amit gondol és mond!

Ha megkérdezel 100 random nőt, milyen az ideális pasi a felsorolásban élenjárók: kedves, aranyos, nagylelkű, megértő ...

Viszont, ha megkéred őket jellemezzék a párjukat nos itt válik a dolog érdekessé!

Amit írok sekélyesnek fog hatni a nőkkel szemben, ezért előre is elnézést kérek.

A külső az egyik legfontosabb, legyél lehetőleg pénzügyileg eleresztett. Legyél továbbá partiarc ez néha a második követelmény hiányát is egyensúlyozza.

Nőcsábász barátaim szerint ők nem a külsejükkel hódítanak, hanem a megnyerő modorukkal, és beszédstílusukkal. Itt volt közöttünk egy kis vélemény eltérés, amit szerepjátékkal egybekötött fogadással döntöttünk el!

Egyikük aki jól néz ki, ráadásul elég tehetős is. Nos neki egy dadogva beszélőt kellett alakítani, aki félénken beszél a nőkhöz és nem mer a szemükbe sem nézni!

Kemény 18 perc alatt elkelt a srác, egyszerűen nem bírtak ellenállni a "félénk természetének"

Másik induló szintén jó külsővel megáldott, szerepe szerint bunkó tahót alakított, nehezítésként minden második mondata káromkodást tartalmaz! Meglepődtünk, már a 3-adik próbálkozása sikeres volt.Pedig nem használt nagy csajozós szöveget "B.meg jól nézel ki, megyünk ... "

Természetesen én is egy szerepet játszottam jóindulattal is átlagos srác, vastagon eleresztve pénzel, valódi partiarc, ebben a fentebb említett úriemberek barátnői segítettek. Szerepem szerint próbálom őket levakarni magamról, sikertelenül! (Aham, ha halálos betegséget terjesztenének akkor sem!)

"Szenvedek" a 2 hölgyeménnyel próbálom őket levakarni magamról sikertelenül, szórom a haverom pénzét, neki ez belefér. 20 percre rá pedig már egész csoport hölgykoszorú vesz körbe.

Lehet én alakítottam ki téves elképzelést a női nemről, a külsőségek lényegtelenek, csak a belső értékek fontosak!

2013. ápr. 6. 21:59
 20/20 VaLaKiki9999 ***** válasza:

nem minden nő a pénzre hajt elárulom

de szerintem ha bokolsz egy lánynak és megnevetteted és kedves vagy vele és megvan a vonzalom akkor összejöhet :D sok sikert!!!

2015. jan. 24. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!