Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, lehet így esélyem?
Sziasztok .
Kicsit mackósabb vagyok de nem dagi csak van egy kis pocakom nem tudom , hogy ha megszólítok egy lányt elküld e csak azért mert nem vagyok nádszál karcsú szálkás izomgyerek ?
Vagy kezdjek őrült fogyókúrába ?
Kort nemet írjatok .
Ne írj, mert éppen fülig szerelmes vagyok egy srácba, de én speciel imádom a mackós srácokat :) Ahogy megölelnek, és érzed, hogy nagyobbak, mint te és biztonságban vagy a karjukban, na az csodajó érzés!
Lefogyni magad miatt fogyj le, ha nem érzed magad jól a bőrödben, de tuti, hogy fogsz lányt találni :)
Egy mackósabb pasi ezerszer jobb, mint egy izomagyú, beképzelt fiú.
18L
Sok lánynak bejönnek a mackós külsejű pasik,szóval valakinél biztos van esélyed. :)
16/L
Persze, hogy igenis van esélyed, csak azért mert egyes lányok elküldenek, az nem jeleni, hogy nincs esélyed. Próbálj meg másféle lányokhoz odamenni, mint olyanokhoz, akik elküldtek. Ezután majd ki fog alakulni valami, meglátod.
18/F
Engem pl. azért is utasított el egy csaj (már ha igazat mondott), mert neki pl. a mackósabb fiúk jönnek be. Nyilván még ezerféle oka volt, és tudom is, hogy nem vagyok az a nagyon kívánatos ürge, de vannak olyan lányok, akiknek kifejezetten a hozzád hasonló alkatú srácok tetszenek. Szóval ne add fel, ne keseredj el, biztosan találsz hozzád illő lányt.
28/F
Ha jól érzed magad akkor ne fogyj le, amelyik lány azért nem jönne veled össze mert van rajtad pár kg plusz az nem is ér lóf.szt sem.
Az első hozzászólótól megkérdezném azért, hogy honnan veszi ezt az elképesztően nagy baromságot, hogy a sportos férfiak nagyképűek és izomagyúak? Egy mackós alkatú ember nem is lehet oltári nagy büdös paraszt? Elég komoly problémák vannak az olyan emberrel aki külső alapján dönti el, hogy milyen személyiségű az adott ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!