Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak itt olyan 20 éven...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan 20 éven felüliek, akiknek még soha nem volt párkapcsolatuk?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, de eddig még komolyabban nem volt közöm fiúkhoz, persze már volt olyan, hogy tetszett valaki, de abból nem lett semmi komolyabb. Az érdekelne, hogy van-e még itt olyan korombeli, vagy nálam idősebb lány/fiú, akinek hozzám hasonlóan még sohasem volt párkapcsolata és mi az oka ennek? Csak kíváncsiságból kérdezem. Köszi a válaszokat :)

2013. márc. 31. 20:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szerintem jó helyre tetted fel a kérdést, ahogy látom, elég sok olyan fiú van, aki ennek jobb híján itt ad hangot, köztük én is, és most majd valszeg idecsődülnek...:D

Egyébként igen. 20/f. Az ok: nem valami látványos a testalkatom, és elég érdekes a személyiségem.

2013. márc. 31. 20:26
 12/20 anonim ***** válasza:

Én az vagyok.

Oka: későn érő típus vagyok, sosem voltak barátaim akivel kimozdulhattam volna, és nagyon ronda vagyok, meg alacsony.

2013. márc. 31. 20:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Vagyok, 20f, szociális fóbia
2013. márc. 31. 20:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Régen nem volt önbizalmam és kicsit antiszoc voltam, de már nagyjából mindent helyre hoztam, már csak egy lányt kell találnom:) 20F
2013. márc. 31. 20:56
 15/20 anonim ***** válasza:
20L és mert volt egy komolyabb visszautasításom, ami eléggé megviselt. Csókolózni már csókolóztam, randin is voltam már. Csak nem találom azt a fiút akivel párkapcsolatot akarnék.
2013. márc. 31. 21:03
 16/20 anonim válasza:
jelen. ok: önbizalomhiány. L/20
2013. márc. 31. 21:22
 17/20 anonim ***** válasza:

Van.

Ok: túl magas a léc és a kiszemeltek 99%a a közelbe sem ér, 1%át keresem de nem találom.

2013. márc. 31. 21:38
 18/20 anonim ***** válasza:

én. soha nem volt

rengeteg lány nyit felém, küldi a jeleket, mert különösen jó a genetikám.

viszont a viselkedésem katasztrófa, pl: szeretek egymagamban káromkodni, gyakran mondom h kuss! q anyád, ne ugass. ilyesmik

20f

2013. márc. 31. 21:59
 19/20 anonim ***** válasza:

Jelen. Ok az millió van, itt nem is taglalnám részletesebben.

23/f

2013. márc. 31. 23:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Életvitelemből, önismereti okokból, félelemből, és egyéb okokból kifolyólag még nem volt soha barátnőm,pedig elég jó számban érdeklődnek a nők irántam, humorom is van közvetlen vagyok és barátságos, segítőkész, könnyen ismerkedem.és külsőleg se panaszkodhatom :) eddig csak szexkapcsolatom volt 21/F
2013. ápr. 1. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!