Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjak meg egy lányt, aki megtetszett egy orvosi rendelőben?
Figyelt kérdés
Párszor összenéztünk (legalábbis, szeretném ezt hinni). Lépni felé, akkor nyuszi voltam, de gondoltam, meghallgatom a nevét, mivel előttem érkezett és ment is be. A nevét hallottam is, de nem biztos, hogy jól, mert keresem a neten, de nem találom. Utólag jutott eszembe, hogy meg kellett volna kérdezni a dokinőt a lány nevéről, de nem tettem. Egyáltalán, kiadnák a nevét? Te mit tennél ilyen esetben?2013. márc. 28. 11:43
11/12 anonim válasza:
Ha nincs szituáció teremts magadnak!
Amúgy meg mit akarsz, ott volt a szituáció, mindeketten dokira vártatok, megkérdezhetted volna mennyi az idő, vagy te is hozzá jársz, vagy bármi egyszerűt :)
12/12 A kérdező kommentje:
Teremtsek magamnak szituációt… OK, ezt könnyű javasolni, de ha nem megy, akkor nem megy. Sosem ment! Nem szeretem a kínos helyzeteket, belesültem volna és akkor KO. Az első benyomás negatív lett volna és nincs folytatás…
2013. ápr. 2. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!