Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj hogy ritkán van kedvem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj hogy ritkán van kedvem?

Figyelt kérdés

A barátommmal pár hónapja vagyunk együtt.

Már lefeküdtünk, jo volt, de én még nem vagyok eléggé felszabadult, és (szerintem emiatt IS) nins olyan gyakran kedvem "ahhoz".

Persze ha meghozza a "kedvem" akkor minden oké, de alapjáraton csak megkérem hogy hagyja abba. Most lettem csak belé szerelmes,és most tényleg nem vágyom rá hogy hozzám érjen szexuálisan, csak szeretetre vágyom. Nem akarok nyávogós lenni, és minden probálkozását leállitani mert tudom hogy neki hiányzik, és bármennyire is azt mondja hogy nem baj, cikisnek érzem...

16 ill 17 évesek vagyunk

(láttam egy hasonló kérdést, de ott a probléma,hogy a lány "csak" napi egyszer vágyik rá...nekem néha 2 hét után sem hiányzik

2009. szept. 18. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem egyáltalán nem baj hogy nincs olyan gyakran kedved hozzá.Minden ember más.

Én egy 25 éves lány vagyok és nekem sincs kedvem mindíg az együttléthez a párommal,pedig szeretem.

Szerintem beszéld meg vele hogy neked mi a problémád,és ha szeret téged megfog érteni.Ne csak azért feküdj le vele mert ő akarja.

sok sikert kívánok

2009. szept. 18. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Bajnak nem baj, ilyen vagy. De bőven van rá esély, hogy emiatt megcsaljon téged.
2009. szept. 23. 14:46
 3/6 kolosszus22 ***** válasza:

Én is azt mondom nem baj, te tudod, hogy érzel. Mindenesetre nekem ennél jóval nagyobb igényem van, tehát egy hozzád hasonló lány mellett biztosan nem húznám sokáig, gyorsan továbbállnék. Persze 16 évesen elég fiatal vagy még, nemrég kezdhetted, tehát később ez változhat és nagyobb igényed lehet majd rá.

22/F

2009. szept. 23. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem baj! Ne érezd cikisnek a dolgot, mert nem az. Ha elmondod neki mi a gondod és tényleg szeret akk nyilván meg fog érteni! :) ;) Sok sikert!
2009. szept. 23. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:
eszedbe jutott már,hogy esetleg még sem vagy lelkileg elég érett rá?Vagy,hogy a srác nem az igazi?
2009. szept. 24. 09:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Baj. Az uradnak bizony szex kell. Kézimunkázz, vagy orálszexel, ha nem akarod elveszíteni.
2009. szept. 24. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!