Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban megnézik azt a srácot (18-19éves), akinek mondhatni menő autója van?
Szerintem elég szánalmas, ha valaki apuci pénzén kapott kocsival villog. Persze nem azzal van bajom, hogy megkapja, hanem azzal, ha ezzel próbál többnek tűnni másoknál.
Nálam más szempontból fontosak az autók. Ha valamelyik pasi nem ért az autókhoz, az nálam szóba se jöhet.
18/L
Jaj hagyjuk már a kajli dumát, kérdező ne foglalkozz velük, itt senkit nem érdekel semmi, na persze.
A való életben nézz szét, h na miújság.
Haveromnak M6- os BMW-je van aztán en hiába csak utaztam vele még engem is szó nélkül leszopnának a nők meg megnézi mindenki, h na ki száll ki ebből az autóból.
Egy olyan autóval jóval 100* népszerűbb leszel;)
Ha látok egy nekem tetsző kocsit, inkább azt nézem meg, mint a vezetőjét. Mellesleg nekem egyáltalán nem jönnek be az úgynevezett "menő" autók (BMW, Audi, Merci), nekem más az ízlésem.
Múltkor viszont a buszon láttam egy olyan jó pasit, hogy csak na. *.*
Engem hidegen hagy,hogy kinek van autója,és hogy az "menő" vagy sem!Hisz lehet h ami neki "menő" az nekem nem!
23/N
Nekem is van autóm de mikor azt látom a fiatal gyereken, hogy apu aládobta az X6-ost és a benzinkútnál 2500 forintért tankol, én meg televágom a tankot, akkor elszoktam gondolkodni. Veri magát de nincs mire...vagy lízingelt egyet és annyi pénze nincs, hogy telerakja. Sajnos a mai világban sokan többnek mutatják magukat, mert azt gondolják ez a menő, és hogy ezzel minden nőt feltud szedni. De ha te azért kértél aputól menő autót, hogy több csajt tudj szerezni akkor hajrá!! Lesznek olyanok akiknél sülni fog a menő autód, de sokkal több lesz olyan aki elküld a levesbe.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!