Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jobban megnézik azt a srácot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban megnézik azt a srácot (18-19éves), akinek mondhatni menő autója van?

Figyelt kérdés
Előnnyel indul pl. ?
2013. márc. 27. 08:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem egy autó vigyen el A-ból B-be, biztonságosan. És lehet, hogy a menő autó ára helyett más dolgokra költenék szívesebben, utazásra vagy lakásra. Kérlek, ne általánosíts.
2013. márc. 27. 08:50
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintem elég szánalmas, ha valaki apuci pénzén kapott kocsival villog. Persze nem azzal van bajom, hogy megkapja, hanem azzal, ha ezzel próbál többnek tűnni másoknál.

Nálam más szempontból fontosak az autók. Ha valamelyik pasi nem ért az autókhoz, az nálam szóba se jöhet.

18/L

2013. márc. 27. 08:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Én igenis jobban megnézném azt a srácot, akinek egy "menő" autója van. Meg is mondom, hogy miért... mert nem hiszem el, hogy egy fiatal kis csávónak olyan autója legyen saját pénzből ennyi idősen. Megnézném, mert kíváncsi vagyok, hogy mire fel akar villogni apuci autójával vagy egy apuci pénzén vett autóval. Ha megszólítana szóba sem állnék ilyennel. Szóval nálam nem hogy előnnyel indulna, de még le is nézném...
2013. márc. 27. 08:56
 14/19 anonim ***** válasza:
39%

Jaj hagyjuk már a kajli dumát, kérdező ne foglalkozz velük, itt senkit nem érdekel semmi, na persze.

A való életben nézz szét, h na miújság.

Haveromnak M6- os BMW-je van aztán en hiába csak utaztam vele még engem is szó nélkül leszopnának a nők meg megnézi mindenki, h na ki száll ki ebből az autóból.

Egy olyan autóval jóval 100* népszerűbb leszel;)

2013. márc. 27. 09:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Attól függ, kinek. Én pl nem is figyelem az autókat az utcán, ha megyek valahova villamoson, vonaton, buszon, ne adj' isten metrón, akkor csak bámészkodom, és észre se veszem a kocsikat. Ha meg simán csak sétálgatok valahol, akkor azt se olyan helyeken teszem, ahol olyan sok autó lenne, mert engem speciel ki lehetne zavarni a világból autókkal. És egyetértek azzal, aki írta, hogy nemhogy előnnyel, de hátránnyal indulna nálam az a pasi, aki nagyra van a kocsijával, és azzal akarna imponálni. Ne tessék általánosítani, nyilván vannak lányok, akiknek ez bejön, és akik már csak ezért is lecumiznának, de egy egyszeri orális kényeztetésben ugyan hol a tartós, érzelmes kapcsolat? Ha olyanra vágysz, akkor ne az autóddal akarj imponálni. Ha meg egyéjszakásra, akkor menj végig a plázák körül, és válogathatsz rib.ancok között órákig. Egy értelmes nőt se fog érdekelni, hogy a 18-9 éves kisfiú kapott apucijától egy jóféle kis kocsit. Ez szánalmas, ha ezzel akarsz imponálni.
2013. márc. 27. 09:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Én nem, onnantól kezdve, hogy meglátok egy jó kocsit, eltörpül mellette bármelyik pasi. Tehát inkább az autót nézem meg, az érdekel jobban.
2013. márc. 27. 09:32
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha látok egy nekem tetsző kocsit, inkább azt nézem meg, mint a vezetőjét. Mellesleg nekem egyáltalán nem jönnek be az úgynevezett "menő" autók (BMW, Audi, Merci), nekem más az ízlésem.

Múltkor viszont a buszon láttam egy olyan jó pasit, hogy csak na. *.*

2013. márc. 27. 09:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Engem hidegen hagy,hogy kinek van autója,és hogy az "menő" vagy sem!Hisz lehet h ami neki "menő" az nekem nem!

23/N

2013. márc. 27. 11:03
 19/19 Aladárkiss ***** válasza:

Nekem is van autóm de mikor azt látom a fiatal gyereken, hogy apu aládobta az X6-ost és a benzinkútnál 2500 forintért tankol, én meg televágom a tankot, akkor elszoktam gondolkodni. Veri magát de nincs mire...vagy lízingelt egyet és annyi pénze nincs, hogy telerakja. Sajnos a mai világban sokan többnek mutatják magukat, mert azt gondolják ez a menő, és hogy ezzel minden nőt feltud szedni. De ha te azért kértél aputól menő autót, hogy több csajt tudj szerezni akkor hajrá!! Lesznek olyanok akiknél sülni fog a menő autód, de sokkal több lesz olyan aki elküld a levesbe.

28/F

2013. márc. 27. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!