Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy hét telt el írjak rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hét telt el írjak rá?

Figyelt kérdés

Korábban már fel tettem kérdést itt a dologgal kapcsolatban és most megint tanácstalan vagyok http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__41544..

Szerintetek ha egy hét után sem jött írja rá?

2013. márc. 26. 10:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Írd neki azt, hogy nem szeretnél tolakodni, ha erre sem válaszol, azt nem-nek veszed és többet nem keresed.
2013. márc. 26. 10:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, írj. Szerintem elég egyértelmű, hogy hétvégén is neked kellett volna keresned. Te neki csak egy idegen vagy, aki ráírt, nem fog menni utánad. Hajrá!
2013. márc. 26. 10:38
 3/8 anonim ***** válasza:

nézd mindenki mást mond, de kár

a csaj tudja, hogy nem jelentkezett, Te írtál, mondta majd hétvégén, ő pontosan tudta mikor ér rá, megírhatta volna

tőlem mindegy mit csinálsz, de ha eddig nem írt, nem is fog

megpróbálhatod, de ne nagyon reménykedj, sajnálom N

2013. márc. 26. 10:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy félre érthető volt ahogy írtam de én nem azt várom, hogy ő írjon rám nő létére :)

Azt várom hogy feljöjjön és én kezdeményezzek de miután nem jött fel így nem tudom mi tévő legyek :S

Igaz úgy írta, hogy nem biztos ,hogy fent lesz :(

2013. márc. 26. 10:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Írj neki, majd meglátod, hogy olvassa-e és válaszol.
2013. márc. 26. 10:51
 6/8 menta34 ***** válasza:
bökd meg:)
2013. márc. 26. 10:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek :)
2013. márc. 26. 11:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Már korábban is írhattál volna. Nekem amúgy különös, hogy teljesen vadidegenre ráírsz, méghozzá komoly kapcsolat céljából. Ez fura... Honnan tudod milyen, kép az egy dolog, nem ismered a hangját, a gesztikulácóját, a stílusát, lehet, hogy nem is olyan, mint amilyennek képzeled. Lehet, hogy azért nem jelentkezett utána, mert ilyen megismerkedési kísérlettel ő sem tud komolyan venni.

De még egy próbát megér, írj rá, veszíteni valód nincs. Valami olyasmit kéne írni, amivel felkelted az érdeklődését. Pl: "Remélem, hogy emlékszel még rám 1 héttel ezelőttről, láttam, hogy elfoglalt vagy, ezért azóta nem is akartalak zavarni. Viszont bevallom, -nincs rá magyarázat, hogy miért -, valami megfogott benned, jó lenne, ha meg tudnánk ismerkedni személyesen is, nem csak virtuálisan. "

2013. márc. 26. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!