Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(tanácsot) Van egy barátom és többet szeretnék tőle többi lent?
Figyelt kérdés
Na az van hogy egy lányal jó barátok vagyunk és én szeretnék többet tőle de nem tudom hogy ő is így lenne-e vele tehát többet szeretnék tőle csak nem tudom mi van ha ő nem szeretné és akkor oda abarátság is mert ő tudja h többet akarok. nem tudom mit csinálja tanácstalan vagyok.. 17/fiú2013. márc. 25. 18:59
1/4 anonim válasza:
Ha te többet akarsz akkor cselekedj mert az érzés megmarad és az már rég nem lesz barátság.Bukni nem fogsz rajta de ha nem próbálod meg én ezt hatalmas nagy tapasztalatból mondom.Annyira de durván fogsz szenvedni hogy örök életedre hatással lesz.Velem így volt ;)
2/4 anonim válasza:
Próbáld kisebb jelekkel kimutatniv utalni rá h többet szeretnél.a lányok ezt észreveszik ;) és akk látod majd a reakcióit...vagy bnővel is beszélhetsz h vmikor ha kettesben vannak hozza fel a témát pl "Te,Julis,nem gondolod h sanyinak bejössz?sztem tökre összeillenétek stb..." És kiszedi belőle h mit gondol rólad ;) hajrá
3/4 A kérdező kommentje:
de nem tudom teljesen belül ott áhh felrobbanok a közelébe de nem tudom h pl milyen kisebb jelek adjak neki?? eegyébként köszi a valászokat!! :))
2013. márc. 25. 19:37
4/4 anonim válasza:
Kérdező azért nehogy felrobbanj ott előtte, az még kicsit később kellesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!