Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti mit szeretnétek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit szeretnétek? Hogy viselkedjen a fiú az első randin? 16/f

Figyelt kérdés
Ez lesz a legelső randim. Most fogom először látni. Tudom, hogy csak magamat kell adni, de ti hogy képzelitek el? Mikor fogja meg a kezeteket a fiú? Mikor öleljen meg? Szívesen fogadndnék pár jó tanácsot. köszi
2009. szept. 17. 18:38
 1/4 A kérdező kommentje:
Sétálni megyünk.
2009. szept. 17. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nemtudom mennyire vagy jóba az említett lánynal, de nekem a legfontosabb dolog az h ne legyen kínos csönd. Szerintem még az első randin ne legyen semmi komoly mert atól gyakran megjednek a lányok. De azért egy ölelés aranyos lehet söt ezt sok ember díjazza csak sok fiu nem meri vagy szimplán nem szokta. Sztem még a kezét ne fogd meg az első randin az tul személyes lenne. Habár attl is függ mennyire vagy jó viszonyba vele. Kérdezgesd sokat mert a lányok szeretnem magukról beszélni. ritka a kivétel:D Mikor bucsuzol el akkro öleld meg szerintem meg adj puszit a a szája mellé:D és kérdezd meg h valamikro eljön-e még veled:D meg erre utalj közbe is h: "hm.. majd a követekezö alkalommal elmegyünk oda...balbla"

hát én am. nem várok el különösebben semmit:D csak adja magát legyen rendes és illemtudó. ha mentek vhova: kinyitod az ajtót neki stb. és ha látja h figyelmes vagy az jó pont:D

hát sok sikert kívánok Neked:D Remélem h jol érzitek majd magatokat:D majd irj h milyen volt;)

Szia!

17.L

2009. szept. 17. 19:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Privát üzenetbe nem akarod elküldeni az msn-ed?:D sokat seegitenél ha megtudnám veled beszélni.:D
2009. szept. 17. 19:35
 4/4 anonim ***** válasza:

de. nyugodtan irhatsz: kollar.t@freemail.hu

csak ritkásan avgyok fent. tanulok meg ilyesmi.

2009. szept. 22. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!