Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kéri el a telefonszá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kéri el a telefonszámomat?

Figyelt kérdés
Mindennap beszélünk chaten, de a számomat még nem kérte el már több mint fél éve! ismerem. Végülis nem nagy baj, csak furcsa.. Egyedül a találkozók érdekesek, mert előtte való nap kell lefixálni, szóval ha közbe jönne valami nem tudnék neki szólni, illetve ő sem nekem.

2013. márc. 23. 17:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk azt is kipróbálhatod,hogy te kéred el a számát,hogy akkor megadja e.

Mert ha nem,akkor valamit titkol.

2013. márc. 23. 17:48
 12/23 anonim ***** válasza:
De lépj le nyugodtan.
2013. márc. 23. 17:49
 13/23 A kérdező kommentje:
Egyik találkozó előtt mondtam, hogy adja meg, mert egy forgalmas helyen találkoztunk, féltem, hogy nem találom meg őt. Azt mondta, majd másnap a találkozón lesz telefonszám csere, de nem történt meg, nem is beszéltünk telefonszámról, lehet, hogy elfelejtette.
2013. márc. 23. 17:50
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem tűnik egyébként csajozósnak, inkább félénkebb típus. Meg nem is a legjobb pasi, nem hiszem, hogy dúskál a csajokban :D
2013. márc. 23. 17:52
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Na,látod ez kifogás volt és nem akarja és nem fogja megadni.

Miért nem tudta egyből megadni?

Kérdezz rá megint.

Fogadok ismét egy kifogással fog jönni.

2013. márc. 23. 18:00
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

attól, hogy nem látszik olyannak az nem azt jelenti

alamuszi macska nagyot ugrik

nem akarja elkérni, se az övét megadni, várd meg mi lesz a vége N

2013. márc. 23. 18:00
 17/23 anonim ***** válasza:

Fél éve!! Atya ég.

Én 1 max 2 hét után elkérem és egyből fel is hívom.

2013. márc. 23. 18:01
 18/23 anonim ***** válasza:

Egyáltalán most ti most mik vagytok egymásnak?

Mert nem vagytok egy pár és ahogy látom nem is tekinted barátnak.

2013. márc. 23. 18:02
 19/23 A kérdező kommentje:

Én sem nagyon értettem.. Már pont köszönésnél történt ez, és aztr mondta fáradt, most már tényleg mennie kell, majd holnap..

Eddig nem foglalkoztaott a dolog, azt hittem csak szimplán nyomi a srác, de tényleg furcsa a dolog így belegondolva. Ma megpróbálom elkérni, majd írok mi volt..

2013. márc. 23. 18:03
 20/23 A kérdező kommentje:
ma 18:02 jól látod a dolgot :D Én sem tudom. Ő akart valamit még régebben, én nem foglaltam állást. Találkozgatunk havonta kb. Barátkozunk, de bármi lehet még :D de tényleg elég titokzatos egyébként, engem ez is akadályoz a döntésben, nehéz kihúzni belőle a dolgokat.
2013. márc. 23. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!