Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem? 15/l
Na szóval.. 15 éves lány vagyok, és nagyon szeretnék már egy kapcsolatot. kb 1 éve volt egy barátom, 5 hónapig voltunk együtt. Na de az a problémám, hogy azóta nem kellek senkinek. Szerintem nem vagyok egy bányarém, és mások szerint is csinos, szép vagyok. Nincsenek nagy elvárásaim sem egy fiúval szemben, nekem nem kell, hogy tökéletesen nézzen ki, inkább a belső a lényeg.
Azt még fontos tudni rólam, hogy nem merek kezdeményezni.. Talán ez (is) lehet a probléma?!
én szivesen megismernélek!
írj privit!
17/f
Javíts az önbizalmadon, szerintem akkor jobb lesz minden.
Igaz, könnyű mondani, mert én is önbizalomhiányos vagyok, de valamiért úgy tűnik, hogy Te is.
20/F
Én is 15 vagyok, és nekem is ez a bajom :D mondjuk mostanában elmászkálok itthonról, felkeresem a régebbi barátaimat, akikkel régen beszéltem, de valahogy el lettek hanyagolva. Elmászkálok bulikba (kövezzetek meg, de igenis bulizok 15 évesen!), beszélgetek, ismerkedek.
Amúgy ha nem mersz kezdeményezni nem baj, adj jeleket a kiválasztottadnak, érd el, hogy ő kezdeményezzen. Sok sikert :D
ha van kedved beszélgethetünk:) esetleg egy kis önvizalom tanácsot is tudok adni... bár a párkapcsolatban én is bizonytalan vagyok:(
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!