Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék ilyen srácot?
Olyan fiúkra gondolok akik normálisak, de azért helyesek. Meg nem csak a külsőségek érdeklik őket hanem a lányok személyisége is...jah és persze ők is kedvesek, meg jófejek, viccesek.
15/L
Az a baj, hogy a legtöbb esetben a normális és a helyes tulajdonság csak magában szerepel.Tehát vagy normális vagy helyes.Mert aki helyes, az nyilván tudja is, hogy helyes, valószínűleg ezt a csajok is kimutatják felé, ezátal az egója az egekbe szökken és innentől bárkit megkaphat.És mivel a szebb lányokat is megaphatja, ezért nyilván őket fogja választani, semmint a kevésbé előnyös külsővel megáldottakat.
Én úgy tapasztaltam, hogy akik normálisak, vagyis nem a ribik kellenek nekik(mert gondolom erre érted nagyrészt a normális jelzőt) azok legtöbbször azért ilyenek, mert a külsejük és az ebből adódó önbizalomhiány és visszahúzódó jellem miatt nem "engedhetik meg" maguknak, hogy olyan barátnő után nézelődjenek, aki jól néz ki, sok ismerőse van stb.
Jómagam is szvsz a normális kategóriába sorolható vagyok, viszont nem vagyok helyes a lehető legkisebb mértékben sem.
17/F
Hát ha az én külsőm az átlag ott már bajok vannak.
Ugyanis 165 cm vagyok, az arcbőröm zsíros,pattanásos, tágak a pórusaim, 17 éves létemre kopaszodok, enyhe gerincferdülésem van és egy gramm izom nincs rajtam.
Én meg olyan lányokat keresek, "akik normálisak, de azért helyesek. Meg nem csak a külsőségek érdeklik őket hanem a *fiúk személyisége is...jah és persze ők is kedvesek, meg jófejek, viccesek."
Hol találhatnék?
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!