Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Mi ez az egész? Lányok ti randiznátok tovább ilyennel? Fiúk, nektek ezek a dolgok nem furák?
Figyelt kérdés
Randiztam egy sráccal. Röviden. Zavarta hogy nem szeretem a kávét,mondom nem, teljesen ki volt akadva ezen, megkérdezte, hogy az íze sem hiányzik? Köhm. Mondtam valamit és szinte 2 percenként ezt mondta: Ne foglalkozz ezzel, nem tudsz rajta változtatni, se senki más. :O Mikor sétáltunk és kirakatok mellett mentünk, beszólt, hogy Kellene mi? Haha. És ezt folyamatosan. Mondta, hogy sose volt komoly kapcsolata, kalandozni nem akar (középkorú). Érdekes. És már első randin felhozta hogy következő alkalommal be akar mutatni az anyjának, menjek fel hozzájuk ebédre, majd nézzünk meg egy filmet. Erre nemet mondtam, de erősködött. Azon is ki volt akadva, hogy nincs kocsim.2013. márc. 21. 07:37
11/23 anonim válasza:
Nnagyon defektes! Eleve közêpkoru de még nem volt komoly kapcsolata.... Már itt egyértelmű hogy gond van nála...
12/23 A kérdező kommentje:
Menekülök is. Még az is eszembe jutott hogy mindenre beszólt pl. anyukáddal élsz, nem ítélem el, nem ciki. És ő, az egész családdal!!??? Vagy hogy nincs kocsid, nem ítélem, el, de azért már lehetne. Ja, és tervezgette a jövő heti progikat is. Na ne már. :/ :/
2013. márc. 21. 08:40
13/23 anonim válasza:
Szerintem azért ilyen lúzer szegényke, mert nem lehetett sok nője, ha egyáltalán volt neki és egyáltalán nem tud bánni a nőkkel. Valahogy így tudom elképzelni az itt lévő és panaszkodó szűz huszonéves pasik randijait is.
Amennyiben nem érzel magadban megmentési kényszert, hagyd. Én szabályosan félnék egy ilyen sráctól. Nagyon nagyon nincs képben, amiről ő tehet. Emberi kapcsolatokat, barátok stb. kéne először kiépítenie, hogy kicsit megismerje a világot és nem rögtön a csajozás, mert ahhoz nem ért az tuti.
22l
14/23 A kérdező kommentje:
Na igen, ez így van utolsó! De az a hangnem, amiben beszélt, kissé lenéző is volt, és olyan, ki-mi vagyok, miközben egy átlagos pasi, átlagos munkával.
2013. márc. 21. 08:56
15/23 A kérdező kommentje:
Óóó, most kaptam mail értesítést. És éppen a neten nézeget engem. Ez beteg. Pfúúúj.
2013. márc. 21. 09:03
16/23 anonim válasza:
Jót röhögtem. Kérdező, ilyen idiótát kifogni. Ha ez sikerült, akkor kezdj el lottózni. Garantált a főnyeremény. :)
17/23 anonim válasza:
Eszembe nem jutna még 1 randi, sőt az első randit is hamar rövidre zártam volna vele. Szakíts meg vele minden kapcsolatot, mielőtt késő lesz, mert ez egy pszichopata. 30N
18/23 A kérdező kommentje:
Írt sms-t, nem válaszolok rá, tudom mi lenne a válasz. Tegnap is már én léptem, hogy dolgom van, és hagyjuk abba a randit. Találkozik vele a fene.
2013. márc. 21. 09:16
19/23 anonim válasza:
Igen, ez gáz. Szerintem nagyon béna a stílusa, lehet hogy középkorú de akkor is olyan gyerekes - nem tud mit kezdeni magával feeling, ráadásul anyámon-lógok alkat lehet. Szerintem keress mást! Gázocska.
20/23 anonim válasza:
De azért mondd már meg neki hogy: bocsi nem. NE csak úgy menekülj, ez sem fair. Majd ha nem ért belőle, utána szakítsd meg minden kapcsolatot vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!