Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek attól egy fiúnak, hogy duci vagyok?
kép nélkül nehéz...
a legtöbb girhes lány kövérnek tartja magát és rondának... sozval ha te is ilyen bulémiás plátzacsaj vagy akkor nem vagy kövér és csinos vagy...
(persze ez csak irnónia volt, mielöt sértve éreznéd magad...)
Nem, nem vagyok "girhes plázacsaj" :) Szabadidőmben inkább kiállításokra szoktam járni meg olvasni.
Lefogyni számtalanszor próbáltam már, de nem sikerül. Most is heti 3-4- szer járok edzeni, én amúgy a kondim jó, izmos is vagyok, csak felette van egy jó nagy réteg, ami sehogy nem akar eltűnni :(
ma 15:43
alapjáraton diszkréten kezelem az ilyen leveleket szoval ha a szomszédom lennél se érdekelne és nem szoktam ilyen képekkel visszaélni... csak kifurja az oldalamat ak iváncsiság, hogy mennyire van igazam :)
Miért ne tetszhetnél?
Bár én nem lány vagyok már, inkább nő :), de én sem voltam sosem vékony, mindig volt rajtam némi felesleg, de akit akartam, szinte mindig megszereztem. Legalábbis elértem, hogy legalbb 1-2 flörtbe belemenjen, és sokszor nem is akartam többet....
De ha többer akartam, az is megvolt :P
Önbizalom kérdése az egész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!