Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszhetek attól egy fiúnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhetek attól egy fiúnak, hogy duci vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel jóban vagyok, sokszor célozgat rá, hogy tetszem neki, meg mond félreérthető dolgokat. A barátnőm szerint tetszem neki, de én nem hiszem. Duci vagyok és nem is túl szép, meg eléggé visszahúzódó...
2013. márc. 20. 15:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Miből állna lefogyni, hogy elfogadd önmagad és ezáltal ő is téged? Mi véznák folyton megkapjuk, hogy gyúrjááá'.
2013. márc. 20. 15:28
 2/11 anonim ***** válasza:

kép nélkül nehéz...

a legtöbb girhes lány kövérnek tartja magát és rondának... sozval ha te is ilyen bulémiás plátzacsaj vagy akkor nem vagy kövér és csinos vagy...

(persze ez csak irnónia volt, mielöt sértve éreznéd magad...)

2013. márc. 20. 15:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy tetszhetsz!
2013. márc. 20. 15:29
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem, nem vagyok "girhes plázacsaj" :) Szabadidőmben inkább kiállításokra szoktam járni meg olvasni.

Lefogyni számtalanszor próbáltam már, de nem sikerül. Most is heti 3-4- szer járok edzeni, én amúgy a kondim jó, izmos is vagyok, csak felette van egy jó nagy réteg, ami sehogy nem akar eltűnni :(

2013. márc. 20. 15:33
 5/11 anonim ***** válasza:
továbra is szeretnék látni egy képet... felölem akár privátban is... mert nö az a meggyőződésem, hogy nem vagy te rosz lány
2013. márc. 20. 15:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de nagyon félek attól, hogy felismernének
2013. márc. 20. 15:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát lehet csak te gondolod ilyennek magad közben meg csak normális nőies alakod van és helyes arcod. Nem a külső a minden fő a magabiztosság. :) Ha azt mondja tetszel neki menjetek randizni aztán meglátjátok a továbbiakat.
2013. márc. 20. 15:46
 8/11 anonim ***** válasza:

ma 15:43

alapjáraton diszkréten kezelem az ilyen leveleket szoval ha a szomszédom lennél se érdekelne és nem szoktam ilyen képekkel visszaélni... csak kifurja az oldalamat ak iváncsiság, hogy mennyire van igazam :)

2013. márc. 20. 15:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Miért ne tetszhetnél?

Bár én nem lány vagyok már, inkább nő :), de én sem voltam sosem vékony, mindig volt rajtam némi felesleg, de akit akartam, szinte mindig megszereztem. Legalábbis elértem, hogy legalbb 1-2 flörtbe belemenjen, és sokszor nem is akartam többet....

2013. márc. 20. 18:42
 10/11 anonim ***** válasza:

De ha többer akartam, az is megvolt :P

Önbizalom kérdése az egész :)

2013. márc. 20. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!