Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha msn-től elhívna egy srác a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha msn-től elhívna egy srác a lakásába elmennél? ő 16 én 14.

Figyelt kérdés
Beszélgettünk és láttam webcamon. Találkozni akar de csak!!! a lakásán ... Aztmonta bejövök neki... Szerintetek? elmennyek w ne mit tegyek? :S
2009. szept. 16. 14:47
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

Első randira lakásra, úgy hogy még élőben nem is láttad?

komolyan nem bagy normális, és éppen ezért az értelneség miatt menj inkább babázni meg tanulni még mert ez nagyon kevés.

Akárki lehet az a pasi te normálatlan. És ha jól megerőszakolnak? akkor is majd ilyen qurva okos nagylány leszel?

2009. szept. 16. 15:00
 12/45 A kérdező kommentje:
aztmonta h csak az lenne amit én is akarok ( pl csók , smaci ijesmi) szűz wok és nem akarom elveszteni!!
2009. szept. 16. 15:02
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen naív leányzók miatt került veszélybe a női társadalom!Nem lehetsz enyyire liba!Hihetetlen, hogy a pasik a fiatal lányokért vannak oda!Hol van az agyatok???
2009. szept. 16. 15:04
 14/45 A kérdező kommentje:
Most miért a faszomé baszogacc? csak kérdeztem wmit és lekell baszni rögtön az ilyen wálaszolók inkább ne wálaszoljanak!!!
2009. szept. 16. 15:04
 15/45 anonim ***** válasza:
100%
Azért írtam így, hogy észbe kapj!Válaszokon át kapod, hogy ne menj, de te mégis jössz azzal, hogy de, és hogy de...Ha el akarsz menni, miért várod, hogy megerősítsenek benne? Ha meg a lebeszélésre vágysz, akkor ne kéresd magad!
2009. szept. 16. 15:06
 16/45 anonim ***** válasza:
100%

Elmész te a retekbe Olyan kamu ez a kérdés mint a szél. Vagy tényleg egy idióta f@sztarsiznya pi.csa vagy.

Mi a rákot képzelsz magadról? ki a f@aszt érdekel mi lesz veled? ha ilyen idióta vagy és nem hallgatsz a jó szóra menj baz.dmeg, ne itt kérdezgess.

2009. szept. 16. 15:08
 17/45 anonim ***** válasza:
100%

tudod mit? ennyi erővel írd ki a homlokodra h "dugj meg, felmegyek hozzád még ismeretlenül is".

Ha valaki aztmondja h ugorj a kútba beleugrasz? LIBA!!!

Nem leírtam neked h majd jól meg fognak dugni?! EZt akarod?! Akkor csináld, bánom én!

De nem lehetsz annyira pics@ h azthidd h te erősebb vagy egy 16 évesnél. És ha lefog, vagy megkötöz te szerencsétlen?! Akkor már nem az lesz amit te akarsz, azt elhiheted...

2009. szept. 16. 15:08
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok a francba. menjen azt dugassa szét magát. nem okoz neki úgysem gondot. elég nagy a pofája.
2009. szept. 16. 15:09
 19/45 A kérdező kommentje:
Mekkora faszok wagytok normálisan nem lehet wálaszolni .... De nem érted h nem "azt" akarja????????
2009. szept. 16. 15:10
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha bevállalod, hogy felteszel egy kérdést, akkor fogadd el a kevésbé kedveseket is!Úgy látszik, hogy a mai fatalokkal nem lehet másként beszélni!Mitől vannak úgy elszállva? Bicskanyitogató és vérlázító a trágársod!
2009. szept. 16. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!