Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Létezik véletlen érintés a részetekről?
Figyelt kérdés
Néhányszor hozzám ért már az a fiú, aki nekem is tetszik. Amikor odajött hozzám kérni valamit, akkor is úgy szólt hozzám, hogy megfogta a vállam, meg többször helyezkedik úgy, hogy hozzám tud érni. Ezek véletlenek lennének? Itt olvastam egy kérdést, hogy egy fiú meg akar kérni egy lányt, hogy órán üljön be mellé. Engem egyszer a tanár emellé a fiú mellé ültetett (mármint aki tetszik nekem fiú mellé), és másnap ő mondta, hogy mellé üljek, ne máshova, ne a régi helyemre. Nem szó szerint így, csak röviden.2013. márc. 18. 22:16
3/12 anonim válasza:
Vannak véletlenek, de amit leírtál az nem véletlen.
4/12 anonim válasza:
Én egyszer véletlen megmarkolta a biosztanátnőm seggét. Aztán ezt elmesélhettem az igazgatónak is :D
6/12 anonim válasza:
lény :D nabazzz:D ez jó volt :)
7/12 anonim válasza:
Na!
Nálatok is a biosz tanárnő a legjobb?
Nálunk is (ráadásul még a pulcsin is átszúr a bimbója XD)
8/12 anonim válasza:
részemről megvolt a biokémia, de ő nem így gondolta :DD
9/12 anonim válasza:
Soha semmit nem teszek véletlenül ... Így nem is érintek meg senkit véletlenül ... Csakis szándékosan :-P
10/12 anonim válasza:
szerintem rosszul van a pofádtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!