Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A srác apját tegezem, anyját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác apját tegezem, anyját meg magázom. Ez így okés?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akit már régóta ismerek, de eddig nem voltam vele ilyen jóban, és most kezdtünk el egymáshoz közeledni. Az én szüleim ismerik az apját, és néha szoktam találkozni az apával, és mivel olyan fiatalos, ezért "hellót" szoktam köszönni neki. Ez nem hiszem,hogy zavarja,mert a többi velem egykorú is tegezi. Az anyukájával viszont eddig egyszer találkoztam, még nagyon régen, mert egy összejövetel volt náluk, és hát az anyuja már nem olyan fiatalos, sőt... nem tudom elképzelni, hogy neki hellót köszönjek. Szóval. Most nemsokára haza fog vinni (remélhetőleg) a srác, és én azon gondolkodok, hogy mit köszönjek a szüleinek. Szerintetek? Mert az kicsit hülyén nézne ki, ha belépek a házba,és az anyujának csókolomot,az apjának meg hellót köszönök.

20/L

2013. márc. 18. 09:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Nem teljesen értem, hogy minek kérdezed meg, hogy okés-e valami, ha öten kijavítunk és még mindig a magad igazát véded! Akkor ne kérdezd meg!

Attól függetlenül, hogy előtte ismerted az apját, meg találkoztatok ez egy teljesen más helyzet. Családnézőbe megy, ez egy más szerep. A nulláról kell indítani és magáznod kell őket! Majd ha az anyja engedi és az apjával megbeszélted a tegeződést, akkor bratyizhattok meg hellozhatod őket!

Én nem szeretem ha magáznak, mert fiatalos vagyok és mindjárt megbeszélem az illetővel a tegeződést, de akkor is elvárnám a magázódást, ha fiam elhozná a nőjét. Nálam ez már helyből mínusz pontos indulás lenne.

Arról már nem is beszélek, hogy az utóbbi időben a fiatalabb korosztály a tegeződést összekeveri a pofátlansággal és úgy beszélnek a felnőttekkel, mint egy hobbit haverjukkal.

28F

2013. márc. 18. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!