Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stiffyjuice kérdése:
Hova lettek a rosszlányok?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom, ezeken az egyszer használható plázap.csákon kívül vannak a betonszűzhártyájú csajok meg a normálisak, akiknek van csávójuk. Ezek a rosszlányok hiányoznak nekem, akik keményebbek, persze nem az a fiús típus, hanem mondjuk bőrkabát, farmer vagy barna nadrág...2013. márc. 17. 22:10
1/12 anonim válasza:
Pedig nem is egy ilyen rohangál az országban.
2/12 anonim válasza:
1-2 db még biztos van de az már sajnos nagyon kiment a divatból pedig nekem is az az esetem
3/12 A kérdező kommentje:
22:13-as. Én kb. most jöttem rá, hogy nekem is. Hosszú barna haj, barna szem, nem kell, h telt legyen, nem az számít. Bőr kabát valami feszülős farmer barna cipő... iiii alig látok ilyen szépségeket.
2013. márc. 17. 22:15
5/12 anonim válasza:
Detto nekem is ez jön be...Nem számítanak még a keblek sem...Arca legyen még helyes mellette ;)
17/F
6/12 A kérdező kommentje:
Azt hittem én vagyok egyedül ezzel így. Nem érdekel, ha nincs melle és/vagy feneke, az arca tetsszen, meg a személyisége. :)
2013. márc. 17. 22:23
9/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkit se elítélni, de most a plázakrvák 99%-a csak egy estére jó. Ezt tapasztalatból mondom. Pláne az összes műszőke, műszempilla, műszemélyiség. :ss
2013. márc. 17. 22:30
10/12 anonim válasza:
Hát igen...Szeretek bulizni, de az ott lévő csajok csak egy laza éjszakára jók, eltűntek azok,akikkel igazán lehetne egy komoly kapcsolatot teremteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!