Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha mindig igent mondok arra ha randira hív?
Most nézem, megkaptad hogy "Egyet füttyent és rögtön mész, azt hiszi mindig rá vársz".
NEHOGY MÁR KÉT EMBER KAPCSOLATÁT EGY MÁSIK EMBER VÉLEMÉNYE HATÁROZZA MEG!!!
Már a tudat, hogy adsz egy ilyen véleményre... törődjön a saját kapcsolatával... a k.rva anyját.
Hát akkor meg? Te tudod, te érzed a legjobban... Az meg hogy a másik mit gondol... Ez arra volt jó, hogy többet nem osztod meg ezzel az emberrel a kapcsolatoddal kapcsolatos dolgokat.
Gondolom nem te kérted a tanácsot. Akkor meg duplán a k.rva anyját.
"Egyet füttyent és rögtön mész, azt hiszi mindig rá vársz". -Mégis ki mondta ezt neked? Neki van barátja?
Ugyan már, ha egy lány és egy fiú komolyan veszi egymást, nincs értelme az ilyen jellegű taktikázgatásnak. Nyilván ha nem érnél rá, megmondanád neki, nem halasztanád el miatta a dolgaidat. Így viszont nincs ebben semmi.
Amikor én összejöttem a férjemmel, akkor tanítottam. Délután 2 után minden nap szabad voltam. És ő is, szóval minden nap találkoztunk. De muris volt, mert megbeszéltük, hogy holnapután találkozunk, aztán másnap felhívott, és megkérdezte, hogy tulajdonképpen van-e mára programom. Mondtam, hogy nincs. Így aztán mégis találkoztunk. Eszembe sem jutott, hogy ez probléma lenne.
Más kérdés lenne, ha te forszíroznád a találkozást, de hogy ő kéri, miért ne?
Hát nem tudom ez forszírozásnak számít-e:
mikor vége a randijainknak mindig mondom hogy "na akkor legközelebb?" Ezt lehet hogy nem kellene?
De mindig azt mondja hogy majd felhív hogy mikor meg hol, és eddig (5 alkalommal) mindig felhívott. Meg én soha sem mondtam még neki hogy "Találkozzunk már holnap" hanem ő kérdez rá. Múltkor megbeszéltük vasárnap, hogy majd csütörtökön találkozunk. Le volt beszélve minden stb. erre hétfőn azért írt nekem hogy "Akkor ugye ráérsz csütörtökön ahogy megbeszéltük?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!