Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejönnek a vékonyabb fiúk?
Figyelt kérdés
Vagy csak a kigyúrt,partyzós pasikra bukik minden csaj?2013. márc. 17. 14:38
11/14 anonim válasza:
Én eddig úgy voltam vele, hogy legyen izmos vagy ha az nem is, akkor inkább mackós, erre most meg egy olyan pasiért vagyok oda meg vissza, aki tényleg elég vékonyka, de egyszerűen ez már nem is tud érdekelni:)
12/14 A kérdező kommentje:
Bíztató válaszok :)
Szerintetek ez túl vékony már? : 190 cm magas, 70 kiló
2013. márc. 18. 15:01
13/14 anonim válasza:
Szerintem nem, bár ezt így ennyiből nehéz megállapítani. Az is lehet, h nagyon vékonyka vagy nehezebb, erősebb csontozattal vagy fordítva.
14/14 anonim válasza:
Aha, nagyon is :)
Ha magas is, az egy plusz pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!