Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatal srác problémákkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal srác problémákkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kicsit hülye problémával fordulok hozzátok...

Az igazat megvalva attól tartok képtelen vagyok kapcsolatokat(baráti) létesíteni idegenekkel.Talán ennek az lehet az oka, hogy nem rajongok az új dolgokért túlságosan (van egy ilyen hülye érzésem néha néha) + sajnos olyan családban nőttem fel ahol szinte nem is nagyon jártunk vendégségbe meg mi sem hívtunk meg szinte senkit.Kis súlyfelesleg volt/van rajtam de ettől szépen próbálok megszabadulni többé kevésbé.

Lehetséges, hogy kicsit önbizalomhiányos vagyok.Teljesen zárkózotnak nem mondanán magam hiszen suliban el tudok hülyéskedni az osztálytársakkal csak éppen barátkozáshoz nem nagyon értek(mind lány mind srác téren).

Utcán lehet egyáltalán barátkozni vagy ismerősöket szerezni akárkivel?:S Mert ugye ott mindenki megy valahova és nem nagyon szeretik ha megállítják.

Ma láttam egy szép lányt aki éppen SMS-ezett (helyben álldogált) és volt egy olyan érzésem, hogy szívesen megismerném.

Haver mondta, hogy lehet el kéne menjek partyzni valami helyre, de mondom tök egyedül nem tudom fura lenne:S

Várom a válaszokat és előre is köszönöm.

19/F

2009. szept. 15. 20:34
 1/4 anonim válasza:

Szia!

Eleinte én is félénk voltam!Csatlakozz a haverodhoz és menj el bulizni!A buliba könnyebben oda mész az emberekhez.... aztán észre se veszed és annyi haverod lesz hogy hihetetlen!Én eleinte azzal nyugtattam magam h ők is emberek,ha netán utánna nem szimpi akkor max lesz egy vicces sztorid....!

18/L

2009. szept. 15. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Amikor olvastam, h mit írtál, mintha egy tükröt raktak volna elém :)

Én is ilyen gondokkal küszködök és egy ideig görcsösen akartam, h összeismerkedjek egy helyes sráccal, de aztán feladtam, és most úgy vagyok vele, h majd jön magától ha itt az ideje.

Az utcai ismerkedésnél szerintem elég hülyén néz ki csak úgy odamenni valakihez (meg én magamból kiindlva nem merném), de a disco pl jó hely lehet, de még ha nem is találsz egy Neked való lányt, akkor egy jót buliztál a haverokkal.

Addig meg sztem sok normális lány van a könyvtárak környékén, kávézóknál vagy csak ha leülsz vki mellé a buszon.

19/L

2009. szept. 15. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem az jött be,hogy eljártam edzeni,ott kérdezősködtem a többiektől,nagyon segítőkészek voltak,utána haverok lettünk...A csajokkal csak utána mertem kezdeni,miután én is leadtam pár kilót és eljártam a haverokkal bulizni,de a barátnőmmel a nyáron a Balcsin jöttem össze.
2009. szept. 15. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Tök mindegy hogy nézel ki,ha megnyerő vagy,barátságos és mosolyogsz. Én is eleinte félénk voltam,de mostanra a csúcsra vittem a technikámat,és gyakorlatilag bárkivel bármiről el tudok kezdeni beszélni.A vonat pl jó hely csak dumára.Nem feltétlen lesz belőle barátság,de megtanulod a közvetlenséget.Persze nem kell rögtön mindent a másik orrára kötni pl: a nagy szívfájdalmadat,szexuális életed,vagy hiányát...
2009. szept. 15. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!