Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mekgérdezzem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mekgérdezzem?

Figyelt kérdés

Megkérdezhetem annak a lánynak a bnőjét, akibe belezúgtam, h vajon tetszek e neki, mer ő biztosan tudja ..:)? Ezt ilyenkor illik?

15/F

2009. szept. 15. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy meglehetősen általános módja annak hogy egy félénkebb fiú tudassa a lánnyal hogy tetszik neki.
2009. szept. 15. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen az a barátnő, ha jófej, akkor még akár meg is kérdezi a lányt, hogy te bejössz-e neki.

De vigyázz, mert ha nem, akkor lesz koppanás

2009. szept. 15. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:

a bátyám így jött össze a mostani bnőjével :D

majdnem 1 éve vannak együtt :D

2009. szept. 15. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Persze, megkérdezheted.:)

A mostani barátommal is úgy jöttünk össze, hogy a bnőm mondta a srácnak, hogy bejön nekem.:D:):P(L)

2009. szept. 15. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Isten ments!

Előbb tanulj meg magyarul - különben nagyon csúnya lebőgés lesz, amikor majd ki kell nyitni a szád.

Amúgy nem biztos, hogy a legjobb ötlet a barátnő... de talán bejöhet.

2009. szept. 15. 20:49
 6/8 A kérdező kommentje:

Bocsessz, most javítom "Megkérdezzem?" (emberből vagyok):) Szal kössz a válaszokat, még jöhetnek!!!

Am nem szoktam velük sokat találkozni, mert a volt oszttársaim :)

2009. szept. 15. 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:
tollem sok lany baratnoje kerdezte meg h tecik-e nekem vagy sem....ez szerintem nagyon lealacsonyito,kerdezd meg tole,de nem ugy hogy "TECEM NEKED?"hanem ugyesen,vezes ra a temat,kerdezd milyen lanyok/fiuk tecenek neki,hatha magadra ismersz valameik tulajdonsagba,es akkor megkerded hogy "na es enis beletartozok":D valahogy igy mindig bevalik nkm:D sok sikert;)
2009. szept. 16. 16:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Kössz ez télleg jó 5 let!!! :)
2009. szept. 16. 19:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!