Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt mondta őt nem érdekli a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta őt nem érdekli a külső. Akkor szerinte csúnya vagyok? : D

Figyelt kérdés
Pár randim volt egy sráccal, és szóba került hogy az előző csaja milyen volt: alacsony szőke hajú, vastag szájú, nagy mellű, kicsit husi. Én: magas, barna hajú, átlagos arcú, vékony, 75/B mellű. És én mondtam is hogy ezért én más típus vagyok. Mire azt mondta "Engem nem érdekel a külső, az a lényeg hogy jól érzem valakivel magam vagy nem". Akkor csúnyának gondolhat?
2013. márc. 16. 22:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Women's logic :D
2013. márc. 16. 22:25
 12/16 poiu ***** válasza:
Nem, csak bunkó a drágád.
2013. márc. 16. 22:25
 13/16 Aladárkiss ***** válasza:
Én mindenkinek 1 est adnék és leültetném a kispadra aki a voltról beszél az első pár randin. Azért akarok találkozni az én esetemben egy lánnyal, hogy megismerjem őt nem érdekel a volt palija, hogy forgatta az ágyban stb. Nem kell ezen agyalnod, ha esetleg nem jössz be neki van még ezer pali aki csinosnak fog találni és mindent megtenne, hogy randizzon veled. Ne te legyél a paliért hanem ők legyenek érted !! A női büszkeséged soha ne add lejjebb !!
2013. márc. 17. 08:13
 14/16 A kérdező kommentje:

Én hoztam fel a volt nőjét, de többször nem fogom.

Jó mondjuk csak tetszem neki, mert különben nem vett volna észre engem a suliban, mivel nem ismertük egymást először. Meg azért csak a külsőt veszi észre az ember legelőször.

Volt egy olyan kijelentésem a hajammal kapcsolatban poénból, hogy "Na majd levágom tüsire :)" és akkor azt mondta hogy "Nekem te akkor is szexi lennél" meg hogy "Ha XY meglátna fürdőruhában biztosan sikered lenne" Ezek ilyen poénos mondatok voltak, de ha már randizik velem, akkor tényleg csak van valami :)

2013. márc. 17. 08:25
 15/16 Aladárkiss ***** válasza:
Persze, hogy van én nem is mondtam ilyet, hogy nincs köztetek semmi. Csak így, hogy részletesebben leírtad a sztorit más a helyzet. Szerintem nincs gáz csak te parázod túl. Nyugi van akar téged és ugye az írásodból kiderül te is akarod őt. Nincs para, annyi az ex kijelentéseket kerüld egy kialakuló kapcsolat elején...:)
2013. márc. 17. 09:43
 16/16 anonim ***** válasza:
sztem szépnek tart, csak azért mondta hogy romantikus érzelmesnek gondold xdd
2013. márc. 17. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!