Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha megölelem a fiút?
Figyelt kérdés
Már csókolóztunk, nagyon jól alakulnak a dolgok közöttünk, ez lesz az 5. randink. Én már úgy hozzábújnék vagy megölelném. De gáz ha megteszem lány létemre?2013. márc. 15. 23:31
3/11 anonim válasza:
miért csók közben nem szokás megölelni a másikat?? ez nekem új:S
4/11 anonim válasza:
nem szeretni fogja és viszinozza
5/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem az.
Mondjuk, elképeltem, de furán hat, hogy a csók megelőzte/felváltotta/kizárta az ölelést...
7/11 anonim válasza:
Mi a mókustöcskölő orángután farkáért lenne gáz?
Csináld:)
9/11 anonim válasza:
Csináld annyiszor amennyiszer jól esik :)
10/11 A kérdező kommentje:
Úgy volt hogy köszöntünk el egymástól, ő a derekamat megfogta és megcsókolt. Az ölelés kimaradt :D
2013. márc. 15. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!