Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon nagy korkülönbség 18 év?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy korkülönbség 18 év?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és egy 36 éves férfi kezdett nekem udvarolni. Nagyon jól megértjük egymást, úgy érzem hogy még senki mellett nem voltam ennyire felszabadult.

A korkülönbség számít azért?? Vagy nem??

2009. szept. 15. 15:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%

Szia.

Hát szerintem fontos valamennyire. És ez 18 év, ami nem kevés sajnos. :/

Szerintem gondold át ezt még.

2009. szept. 15. 15:21
 2/18 anonim ***** válasza:
72%
Az attól függ, hogy mik a terveid vele. A legszebb férfikorban van, de te még szinte gyerek vagy. Ha egy szenvedélyes románcra vágysz, akkor tökéletes lehet, de ha vele képzeled el a hátralevő életed, akkor sokmindent meg kell fontolni. Lehet, hogy ő már családra vágyik, neked ez még korai. Mire te kivirágzol, beérsz mint Nő, a szexualitásod csúcsán leszel, vagyis 28-30 éves korodra, ő már egy idősödő középkorú úr lesz és lehet, hogy egészen mások lesznek az igényeitek mindenféle téren.
2009. szept. 15. 15:23
 3/18 anonim ***** válasza:
90%

Nos, mikor én 19 voltam a párom 41.

Akkor úgy gondoltam, ez így maradhat mindig.. De kicsit komolyodtam.. Kicsit benőtt a fejem lágya...

Most 25 vagyok és egy 33 éves férjem van...

Szóval,, ha úgy gondolod, kezd vele kapcsolatot.. De ne ringasd magad abban, hogy ő lesz az életed párja, amíg csak élsz...

Teljesen más korosztály vagytok...

Egy 36 éves férfi elég dörzsölt és tapasztalt ahhoz, hogy egy ilyen fiatal lány, mint te vagy, simán átverjen, és még csak nem is veszed észre...

Mert, nagyon kedves.. Odafigyel rád..

Érett..

Van saját lakása és jó autója..

Mindent meg tud adni, mert dolgozik..

Tudja hol kell megérinteni, de csak mert tapasztalt..

Tudja, mikor mire vágysz, nem úgy, mint a korodbeli fiúk..

És még sorolhatnám....

Én is átéltem ezeket...

Soha, de soha nem volt korombeli férfival kapcsolatom, de még csak szexuális téren sem...

A férjem az az ember, akivel a legkevsebb közöttünk a korkülömbség...

Úgyhogy azt tanácsolom:

Szeresd, hagyd, hogy szeressen..

Nagyon sokmindenre megtanít..

Igazi nő lehetsz mellette már nagyon fiatalon..

De ne lovalld bele magad, hogy ez örökre szól...

2009. szept. 15. 15:31
 4/18 anonim válasza:
25%
Nem a dolog a két fél között lévő 25 éves korkülönbségig abszolút tolerálható!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. szept. 15. 15:37
 5/18 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Szerintem nagyon sok, te még suliba jársz, tanulsz, bulizol. 36 évesen az ember már kinő a bulizós korszakából, már másra vagyik, család, biztos háttér, stb. Ahogy az előttem szóló is írta, simán az ujjai köré tud csavarni, de csak azért mert tapasztalt, szóval lehet, h nem akar tőled semmit, csak kihasználna.

Remélem tudtam segíteni, sok sikert :)

2009. szept. 15. 16:26
 6/18 anonim ***** válasza:
68%

utolsó előtti. nagyon tetszik a válasz :)

hú. én is hasonló helyzetben vagyok. és nagyon igaz amit 15.31-es mond.de korombeliek engem se tudnak lázba hozni

2009. szept. 17. 20:13
 7/18 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem is nyugodtan kezd el a kapcsolatot, és tényleg ne nagyon ringasd bele magad. Igaz, az én "majdnem párom" csak 11 évvel idősebb nálam, de így is be tud szédíteni a természetességével, a tapasztaltságával, pedig már én sem vagyok egy nyeretlen kétéves. Úgyhogy csak óvatosan. Egyébként meg nagyon sok 30-40 közötti férfi még simán bulizik, és esze ágában sincs megállapodni. Üdv

27/L

2009. okt. 5. 20:37
 8/18 kolosszus22 ***** válasza:
53%
Te tudod, de azért mégiscsak pont 2X olyan idős mint te, akár az apád is lehetne.
2009. okt. 5. 20:55
 9/18 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem 18év nagyon sok(a gyereke lehetnél) Én nem ajánlom, Gondold ezt át.
2009. okt. 5. 21:01
 10/18 anonim ***** válasza:
64%
Köztünk 10 év van a párommal.Én nagyon jól kijövök vele, sőt végre egy olyan emberrel vagyok akivel közösen épitjük a jövőnket, engem is sokan probáltak lebeszélni, mivel hiába csak 30 éves kinéz 35 38 évesnek is!De engem nem zavar, végre egy olyan embert találtam aki hű hozzám, és nagyon szeret!Nálam ez feledteti azt a 10 évet!
2009. okt. 5. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!