Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ksgd94 kérdése:
Chat.hu-n hogyan ismerkedhetek meg meleg srácokkal?
Figyelt kérdés
Érdekelne egy beszélgetés egy meleg sráccal és az lenne a kérdésem hogy ki lehet-e valahogyan szűrni ilyeneket a chat.hu-n. előre is köszönöm a NorMÁLIS válaszokat! :)2013. márc. 14. 17:31
1/9 fospuska válasza:
fiúk egymás közt szoba. ott nincs is másmilyen srác.
2/9 anonim válasza:
Így van, vagy fiúk egymás közt szoba, vagy néha a felhasználónévből is kiderül egyértelműen, hogy ki mit keres.
Plusz ha a nickben van utalás a farokméretre, az is szinte biztosan meleg, vagy bi. :)
3/9 anonim válasza:
De sok jóra ne készülj. Én volt, hogy 2 napig(hétvége) elég sokat chateltem fent, de csak kamusok, idősek, vidékiek, stb voltak. Na és csak okosan a képpel is, mert sokan csak a képeket gyűjtik. Én már többször is feladtam, hogy találok egy normális srácot akivel lehetne titokban.... Azért persze mindig megpróbálom újra, de nem tudok jókat mondani róla...
4/9 anonim válasza:
a melegek nagy része csak dugni akar - ugyanúgy mint a heterok. chaten van olyan szoba, de tényleg sok reményt ne fűzz hozzá, azok szexchat szobák, nem társkeresők. vgayis manapság a társ szexpartnert jelent. ha fel tudod vállalni esetleg ismerősökön keresztül.
talán érdemes lenne bárokban próbálkozni, vagy színházban, személyesen tlaán több lejön a személyiségéből.
5/9 hallode válasza:
eddig rámírt 7 meleg srác, ha gondolod leírhatom a nevüket..
6/9 Meleg22 válasza:
inkább társkeresőkön keresgél, ott az arány 30% szexkerreső 70% társkereső.. némelyiken..
7/9 anonim válasza:
vagy ha aki akar az írhat nekem is :) szopnék :)
8/9 anonim válasza:
Akkor hol van az a meleg társkereső, ahol valóban társat keresnek, nem pedig szexet és nem tele vannak kamussal? HELP!!!
9/9 anonim válasza:
A Fiúk egymásköztbe lehet kapcsolatot is találni:) Sokat járok oda :-)25f meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!