Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan keltsem fel az érdeklőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel az érdeklődését irántam?

Figyelt kérdés

Van egy srác a középiskolában, ahova járok... satöbbi satöbbi, a kommon szövegek. Szóval ugyanaz a stílusunk, ugyanazt a zenét szeretjük, néha elbeszélgetünk, de semmi több. Én meg beleestem mint vak szamár a gödörbe. Egy évvel fölöttem jár, és pont ez a baj; nemigen közös a baráti társaságunk, ezért nem tudom, hogy hogy férkőzzek a közelébe. Adjatok tippeket :(

16/L

2009. szept. 14. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:

azt javaslom, hogy ha látod, amikor nincsenek ott a haverjai, és mond meg, hogy nagyon bejön neked és szeretnéd megismerni, és csinálhatnátok együtt vmi péntek esti programot;

16F

2009. szept. 14. 21:18
 2/7 A kérdező kommentje:
:) legyen szombat esti, mert nekünk szombaton is suli van:) köszi a tanácsot:)
2009. szept. 14. 21:49
 3/7 anonim válasza:

jelöld be iwiw-en, ha fenn van az msn címe akkor vedd fel, ha nincs akkor kérd el tőle. légy te a kezdeményező.

ha ő is kedvel téged akkor msn-en is tudtok majd jókat beszélgetni:) talán akkor többet tudtok majd a suliban is dumálni és akár még el is hívhat valamerre:)

2009. szept. 14. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha sok a hasonlóság, azt valószínűleg ő is észreveszi. Beszélj meg vele egy találkozót, vagy legalábbis utalgass rá hogy hétvégén pl. nincs semmi dolgod. Az, hogy nincs közös barát ill. hasonló, keress valami ürügyet, ha bejössz neki jó esetben már ő fogja késöbb kezdeményezni a beszégetést :) 18/F
2009. szept. 15. 00:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Tök egyszerü, te nő vagy neked nem udvarolni kell hanem babrálni a hajaddal, kinyomni a melled, mosolyogni és ilyesmik.. És ha úgy veszed észre hogy mozdulna rád akkor zöld utat adni neki..

Ha ebből nem jön át neki hogy bejön neked akkor kár is foglalkozni vele mert valszeg nem akar veled kavarni..

- joe

2009. szept. 15. 00:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Még egy tipp amikor beszélgettek akkor elkezdheted becézni a nevét ha lehetséges..

Ha zavarja és szól érte akkor nem jössz be neki..

Ellenkező esetben ha még minidg nem esik le neki a húszfillér akkor nehéz felfogású egy kicsit a srác...

-joe

2009. szept. 15. 00:37
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:D próbálom a mellkinyomós, kedveskedős dolgot, ma például magától megszólított:) csak szép lassan...

am joe szakadtam a válaszaidon, nagyon jókXDDD

2009. szept. 15. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!