Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legnagyobb "bűntetés" csúnyának születni, mindent megbocsájtonak az emberek, csak azt nem ha csúnya vagy! Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok ha v.ki kövér, sovány,pattanásos.De ha ha egy groteszk fejet kapott,és még plasztikázni sem lehet!2013. márc. 12. 08:07
1/13 anonim válasza:
Öltözz fel szépen, légy gazdag, és probléma megoldva...
2/13 anonim válasza:
Nézd, én is csúnyának születtem.
22 évig bírtam, utána megöltem magam. Azóta a szellemem a gyakorikérdéseken kísért.
26/F
3/13 Mi közöd Tőle válasza:
:D :D Zacskót a fejedre!
4/13 anonim válasza:
Most őszintén, hány olyan 40-60 közti férfit/ nőt látsz a környezetedben, akinek nincs senkije, nincs családja ?Mert én az enyémben egyet sem! Elváltat tudok sokat, de egy remetét sem .
5/13 anonim válasza:
Nézd, vannak ezek az 'Átváltoztatjuk' műsorok a tv-ben.
Hát, valóban csodákra képesek.... Keress egy jó szépségszalont!!! Aztán majd írj újra!
6/13 anonim válasza:
Neked nem a szépségeddel van a baj,hanem hogy hülye vagy.
A csúnya embereknek is jut,sokszor még szép is.
Ezt a baromságot csak ilyenek,mint te hiszik el,hogy a csúnya=kapcsolatképtelenség.
Én sem vagyok szép ember,mégis volt már nem is 1 barátnőm.
Persze az ilyeneket,mint te,nem lehet meggyőzni,úgyhogy hiszel amit akarsz,de tévedésben élsz.
7/13 anonim válasza:
Ha voltál szépségszalonban, azután a ruházkodásodra is legyen gondod! Legjobb lenne, ha keresnél egy tanácsadót!!
8/13 anonim válasza:
akkor másból kell előnyt kovácsolnod
légy gazdag, sikeres és sportolj sokat
9/13 anonim válasza:
Nincs csúnya ember, csak nagyon rosszúl megválasztott stílus. Én már láttam igazán stílusos kövért, rondát, soványt. Sokkal jobban néztak ki, mint a "szépnek született" ribancnak öltözött egyedek.
10/13 anonim válasza:
A csajok manapság még az átlagos fiúkat is rondának nevezik. Nem csupán külsőről van itt szó, hanem a társadalom értelmi szintjéről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!