Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak barátkozik, vagy többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak barátkozik, vagy többet akar? Vagy csak úgy elvagyunk?

Figyelt kérdés

Sráccal már egy éve ismerjük egymást. Eleinte msnen beszéltünk, aztán találkoztunk is. Sétáltunk, beszélgettünk, máskor elmentünk kajálni, fagyizni. Nyáron nem tudtunk találkozni, elég messze lakunk egymástól, így msnen dumáltunk, meg párszor felhívott, és mondta h hiányol, meg amit vettem neki, ha ránéz…(„eszébe jutok?” persze fiú..csak elnémult nem fejezte be, de gondolom ezt akarta mondani). Aztán most, hogy elkezdődött a suli, találkoztunk egyik éjszaka, mikor meglátott fülig ért a szája,megdicsérte az illatom, meg akkora puszikat kaptam:$..meg eljött és együtt sütöttünk, főztünk (: csomót dumáltunk. –mondta miylen jól áll főzés:D—De azt is mondta h van egy csaj akivel találkozgat, de nem tudja mit akar tőle, mert túl bulizós, nem megbízható…ájj fiúk annyira bonyolultak vagytok. Most őszintén, csak kihasznál, hogy kajálunk nálunk, mert erre is gondoltam,h csak jóllakik, nincs a kajával gondja. (mondjuk kb 3szor etettem meg:P ) De aranyos, nosztalgiáztunk hogy hogyan ismerkedtünk meg.:$ (: és sokszor mondja h lehetne több szabadidőm, h beszéljünk…Voltam buliba és nem szóltam neki..:/ de mondnom á úgyse jönne el, és tudj h ott voltam és mondta h most megsértődött h neki nem szóltam..:/ persze bezsélünk, csak mégis most oda van..:)

Wáá lehet értetlenül írtam le, de lényeg a lényeg, csak barátok vagyunk vagy akar valamit?

2009. szept. 14. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem tetszel neki, és akar valamit :)

Az is eszembe jutott, h nem lehet, h azért mondta azt a csajt, h megtudja mit reagálsz? Nekem ez ugrott be :P

Szóval szerintem esélyes a dolog, hajrá :)

2009. szept. 14. 16:40
 2/4 anonim válasza:

Nah heloka!

Nekem is ugyan az a véleményem mint az első válaszolónak!

Sztem csak féltékennyé akart tenni, h érdeklődsz e iránta vagy sem! :)

Sztem akarhat valamit! :)

Próbálj meg finoman tapogatózni! :)....

ha van valami fejlemény írj! :)

sok szerencsét

2009. szept. 15. 07:04
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat (:

hát msot tiszta gyagya vagyok, mert elhívtam moziba:O én..lány létemre..neki kellett volna nem? aahh nem igaz..hát nem tudom mi lesz, még nem tuti..

nehéz esetek a fiúk, de annyira..

2009. szept. 15. 22:36
 4/4 anonim válasza:

Egyszer élünk! Fiatal vagy! :)

Ezt is ki kell próbálni, főleg ha még be is válik! :P :))

2009. szept. 16. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!