Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nőkkel szeretnék ismerkedni. Valaki segìtene hogy hol lehet?
Baj van a szovegertessel?
Nem jelentettem ki,hogy a pasik rosszabbak lennenek a szexben.Nem altalanositottam.
Leirtam,hogy ilyen alapon en is kijelenthetnem,hogy a legtobb pasi bena a szexben,mert rengeteg toketlennel voltam mar.
Megsem veszek egy kalap.ala mindenkit.
Nem nemtol fugg,hogy ki milyen a szexben.Ez inkabb szemelyfuggo.
De latom,nem nagyon nezel ki a sajat fejedbol,csak probalsz lenezni masokat.
Es abba nem gondoltal bele,hogy te sem biztos,hogy akkora lepedoakrobata vagy,mint azt gondolod?
igen miss logika, te az összes nővel is szexeltél már, hogy jobban tudod nálam a dolgokat.
nem érdekelsz.
Nem,nem szexeltem az osszessel.
De nem is jelentem ki,hogy az egyik nem kepviseloi jobbak a szeretok lennenek a masikenal.
De nem tudom,hogy mi alapjan jelented ki,hogy a pasik jobbak mint a nok,hacsak nem szexeltel pasikkal is.
Vagy csak a hasadra csaptal,es eldontotted,hogy jobbak a szexben a pasik,ugy,hogy meg nem volt dolgod egy pasival sem?
Akkor mi alapjan allitod ezt?
Nagyon korlatolt ember vagy,aki a sajat fejebol sem lat ki.
Talalkoztal par csunya nenivel,akik rossz elmenyeket okoztak,es masokon akarod levezetni a frusztraciodat?
Ja,hogy ez a helyzet.Oke.
Az ertelmi szintedre inkabb nem ternek ki,mert minosited te sajat magadat a szavaiddal.
Mi alapjan allitod,hogy hulye vagyok?
Baromsagokat hordasz ossze,probalsz lenezni mindenkit,es en vagyok a folenyes.
Nagyon rohejes es szanalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!