Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha rendes vagyok egy lánnyal, kedves megértő és kicsit érzelmes, akkor nem tudnak vonzódni hozzám, csak lelki szemetesláda leszek, ha érzéketlen és távolsgátartó, akkor meg tapadnak rám maguktól is?
igen miss logika, úgy van...
látod kérdező, ezért mondom, hogy ne hallgass a lányokra, csak személyeskedni tudnak meg közhelyekkel dobálózni.
beismerem, valóban személyeskedő voltam, elnézést. de nagyon feldühítettem magam azon a hozzászóláson.
viszont ettől függetlenül te en bloc szidod az egész női nemet. ami csak azért rossz, mert így eleve minden csajhoz úgy fogsz hozzáállni, hogy szemét tetű. és ezzel magadnak ártasz, mert elszalasztod azokat is, akikkel jó kapcsolatod lehetne. próbálj meg kicsit nyitni a lányok felé - nem, nem azok felé, akik kívülről is ordas p.csának vagy súlyos lelki sérültnek tűnnek, hanem a teljesen átlagos lányok felé. tuti, hogy előbb-utóbb változik a véleményed.
" beismerem, valóban személyeskedő voltam, elnézést. de nagyon feldühítettem magam azon a hozzászóláson.
viszont ettől függetlenül te en bloc szidod az egész női nemet. ami csak azért rossz, mert így eleve minden csajhoz úgy fogsz hozzáállni, hogy szemét tetű. és ezzel magadnak ártasz, mert elszalasztod azokat is, akikkel jó kapcsolatod lehetne. próbálj meg kicsit nyitni a lányok felé - nem, nem azok felé, akik kívülről is ordas p.csának vagy súlyos lelki sérültnek tűnnek, hanem a teljesen átlagos lányok felé. tuti, hogy előbb-utóbb változik a véleményed."
nem vitázok olyan emberrel aki csak indulatokat tud idehányni, és hiányzik belőle a logika, értelmezés/memória. és a nők többsége szerintem ilyen, most bizonyítottad te is. részemről lezárva.
"Hát figyelj,ő még mindig a kisebbik rosszat választotta ezzel a hozzáállással. Ha a nőket hibáztatja,igaz nem lesz nője,de legalább nem magát emészti miatta. Én mióta felfogtam,hogy velem van a hiba,belekezdtem az önelemzésbe és rájöttem,hogy annyira unalmas,berögzült és tapasztalatlan érzelmi analfabéta vagyok ebben az életnek nevezett tragikomédiában,hogy már értelmét se látom a másokhoz való közeledésnek"
te is kezded. csak a magad nevében beszélj. örülök hogy ennyire aggódtok a fiktív magánéletemért...
a továbbiak nem érdekelnek, jó kombinálást.
utolsó, gondoltam, hogy így fogsz reagálni. mondhatnék csúnya és fájdalmas dolgokat, de nem akarok megint személyeskedni, úgyhogy részemről is lezárva a vita.
LeftBehind, nem tudom, hány éves vagy, de szerintem még ne ásd el magad. ha már önelemzésbe kezdtél és beismerted a hibáidat, akkor igenis fejlődőképes vagy és nem kell beletörődnöd a mostani állapotodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!