Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak olyan srácoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak olyan srácoknak kellek, akik szinte asszexuálisak, aki meg vonz, annak nem?

Figyelt kérdés
közben meg ég bennem a vágy egy normális kapcsolatra, de olyannal, akit nem kívánok, nem megy.
2013. márc. 11. 09:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Tudod te egyáltalán,hogy mit jelent az aszexuális?Csak mert nekem nagyon nem az jön le a kérdésedből.
2013. márc. 11. 10:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Erős a gyanúm, hogy 12 éves vagy, és ráadásul még valami idióta szubkultúrából válogatsz magadnak fiúkat, akik valóban aszexuálisak. Ajánlatom: Nézz körül a férfiak között is, nem biztos, hogy az a legjobb pasi, akinek a legtöbb festék/zselé van a haján.
2013. márc. 11. 10:42
 3/12 anonim ***** válasza:

nézz utána az aszexuális jelentésének.

de ha "szinte", akkor is baromságot mondtál, mert általában pont a férfiaknak van nagyobb libidójuk, az más, hogy enm csak a szexre mennek (mint te?).

2013. márc. 11. 17:05
 4/12 A kérdező kommentje:

úgy értettem, hogy úgy néznek ki, vagy olyan a kisugárzásuk hogy egy csajnak az utolsó dolog vagy annyi se, hogy a szex eszébe jusson vele

pl itt van szexuális kisugárzás:

[link]

vagy itt:

[link]

itt meg nincs:

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 11. 18:56
 5/12 A kérdező kommentje:

szóval úgy ránézésre vannak pasik akik pillanatok alatt vonzzák a női nemet, vannak akik egy hét múlva sem

szóval kisugárzásról beszéltem

2013. márc. 11. 18:57
 6/12 A kérdező kommentje:
azt nem értem én miért az utóbbi kategóriát vonzhatom.
2013. márc. 11. 18:59
 7/12 A kérdező kommentje:

ha valakit érdekel, az alábbiaknak mind asszexuális a kisugárzásuk

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 11. 19:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Te idióta vagy.Az aszexuális azt jelenti,hogy nem érdeklődik egyik nem iránt sem az illető.

Te tuti,hogy valami hülye tinipics@ vagy.

2013. márc. 11. 19:14
 9/12 A kérdező kommentje:

tudom mit jelent!!!!!!

pontosan ezt látni rajtuk, mintha szüzek lennének, mintha azt sem tudnák, hogy van szex a világon!!!!!!!!

VAN, AKI ASSZEXUÁLIS, ÉS VAN AKINEK ASSZEXUÁLIS A KISUGÁRZÁSA!!!

én az utóbbiról beszélek, örülnék, ha már mindenkinek leesne, és kapnék válaszokat is

2013. márc. 11. 19:18
 10/12 A kérdező kommentje:

ha lányok írnának, ők értenék miről beszélek

van akivel elsőre lefeküdnél valakivel akkor se ha ő lenne az egyetlen férfi a világon.

aki ezt felfogja örülnék ha írna, hogy melyiket vonzza ő és vajon miért.

2013. márc. 11. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!