Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak olyan srácoknak kellek, akik szinte asszexuálisak, aki meg vonz, annak nem?
nézz utána az aszexuális jelentésének.
de ha "szinte", akkor is baromságot mondtál, mert általában pont a férfiaknak van nagyobb libidójuk, az más, hogy enm csak a szexre mennek (mint te?).
szóval úgy ránézésre vannak pasik akik pillanatok alatt vonzzák a női nemet, vannak akik egy hét múlva sem
szóval kisugárzásról beszéltem
Te idióta vagy.Az aszexuális azt jelenti,hogy nem érdeklődik egyik nem iránt sem az illető.
Te tuti,hogy valami hülye tinipics@ vagy.
tudom mit jelent!!!!!!
pontosan ezt látni rajtuk, mintha szüzek lennének, mintha azt sem tudnák, hogy van szex a világon!!!!!!!!
VAN, AKI ASSZEXUÁLIS, ÉS VAN AKINEK ASSZEXUÁLIS A KISUGÁRZÁSA!!!
én az utóbbiról beszélek, örülnék, ha már mindenkinek leesne, és kapnék válaszokat is
ha lányok írnának, ők értenék miről beszélek
van akivel elsőre lefeküdnél valakivel akkor se ha ő lenne az egyetlen férfi a világon.
aki ezt felfogja örülnék ha írna, hogy melyiket vonzza ő és vajon miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!