Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nekem olyan sok lány bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem olyan sok lány bejön külsőre, mégis mi lehet az oka, hogy jellemre megfelelőt meg alig találok? Már nem is léteznek ilyen lányok vagy nagyok az igényeim?

Figyelt kérdés
Nekem tényleg sok lány bejön, haveromék is szoktak viccelődni, pedig szerintem tényleg szép lány az is, aki csak aranyos, átlagos külsőre a legtöbb fiú szerint. Nekem legnkább a túlsúlyos lányok nem az eseteim, de ezt leszámívtva a husis lányok is bejönnek, ha van valami, ami meg fog bennük. Jellemre meg az olyan lányok jönnek be, akik eléggé érzelmesek, összebújósak, szeretnek bújni a fiújukhoz meg szeretik a sok ölelést, puszilkozást, csókolózást. Szóval ilyen szeretetéhesek, meg közben ők is szeretnek szeretet adni és ki is mutatják. Az is jó, ha értelmes és van humorérzéke egy lánynak, szeret hülyéskedni is, de tud komoly is lenni, ha úgy adja a helyzet. Na meg fontos a hűség és az őszinteség, hogy bármit meg tudjon beszélni velem. :D

2013. márc. 11. 01:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem normálisak az igényeid. Csak sajnos a sok szép lány közül viszonylag kevesek bírnak azokkal a belső tulajdonságokkal, amiket leírtál. Csak légy kitartó, biztosan találsz egy ilyen lányt! ;) Egyébként mi csajok is küzdünk ilyen gonddal: vannak jóképú pasik, de keveset találni, akik belülről is szépek. Kitartás, ne add fel! ;)
2013. márc. 27. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!