Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tudok egy lányba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok egy lányba sem beleszeretni már mint régebben?

Figyelt kérdés
Pár éve még találtam igazi érzelmes, kedves, gyengéd, aranyos lányt, akivel szívesen jártam volna, de ma már mintha kihaltak volna, mindenhol bunkó, flegma, érzéketlen csajokat látok, akik szinte élvezik megalázni a náluk bepróbálkozó fiúkat és nem tagagdom én is kifogtam párat nem rég. Valahogy már nem olyan semmi mint pár éve, akkor még tényleg volt olyan lány, akit szívből tudtam szeretni, akinek volt szíve, nem úgy, mint a mai csajoknak. Csalódtam a mai lányokban...
2013. márc. 10. 21:34
 1/3 anonim ***** válasza:
En is így vagyok vele.Csalódtam bennük:(
2013. márc. 10. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez elég homárul hangzik öreg. Attól még hogy rossz ajtón kopogtattál nem azt jelenti, hogy mindenhol ugyan úgy fognak várni. Fel a fejjel, tessék máshol próbálkozni. Mindig vannak jó nők.
2013. márc. 10. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nekem van szívem, mégis csak lefektetni akarnak...:D

Na de ne add fel, én se adom, csak kicsit mindig csalódok,de majd lesz valaki.

2013. márc. 10. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!