Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy egy sötétbőrű randira hívjon?
nagyon bejönnek a színes bőrű férfiak nagyon rég óta.. teljesen od vagyok értük.
ha meglátok egyet az utcán le sem tudom venni róla a szemem.. gyönyörűek
magam sem értem miért van ez.. de nem akarok tenni ellene, hanem inkább szeretnék egy sötét pasit:)
valaki tudna segíteni hogy hogyan é hol?
egyébként szép lány vagyok, és eddig még nem volt rám panasz az ágyban sem
19/L
NÉGEREK..
csak nem szerettem volna ezt használni, mert ha nem tudnád ezt ők sértésnek veszik
A magyar nyelven nem sértő a néger szó.
Én futóversenyeken szoktam találkozni velük, de szerintem nem érnéd őket utol.
A néger szó nem sértő. Ők négerek (negridek), szerintem a sötétbőrű/fekete kifejezés sem jobb annyival. Az afro-amerikai meg hülyeség, főleg, hogy néhány még nem is járt Amerikában.
Egyetemeken sokan vannak, nagyobb városokban is, szerintem kezdeményezhetsz nyugodtan, a legtöbbjük nagyon barátságos. Esetleg ezen az oldalon: livemocha.com itt is vannak olyanok, akik Magyarországon tanulnak, és fent vannak nyelvtanulás céljából.
köszönöm:)
az utolsónak különösen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!