Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még ismerkedsz valakivel, de csak randi szinten, még nem történt semmi, akkor etikus lefeküdni mással?
Figyelt kérdés
Mielőtt a torkomnak esnétek, merőben elméleti kérdés, csak eszembe jutott, párom van. :D2013. márc. 10. 10:26
11/12 ASOT válasza:
5-ösnél a válasz.
"Ha még csak ismerkedtek, akkor szerintem semmi gond. Ha viszont már látszik, hogy ebből szerelem, kapcsolat lehet, akkor már inkább ne." :)
Ha még csak randik vannak rövid találkozások semmi komoly és még semmi sem biztos..
12/12 anonim válasza:
szerintem még nagyon az elején, amikor szó sincs erősebb érzelmekről még etikus,de ha már mondjuk hatodjára randizol valakivel(és látod rajta, hogy már kötődik hozzád), akkor nem szép dolog szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!