Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Van egy srác aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van egy srác aki nagyon belém van zúgva, nem mellékes hogy az osztálytársam, és engem nagyon zavar ez a tény.

Figyelt kérdés

Mit tegyek? Van egy srác aki nagyon belém van zúgva, nem mellékes hogy az osztálytársam, és engem nagyon zavar ez a tény....De igazából nem is tudom, mert lehet hogy egy kicsit nekem is tetszik... segítség minden megoldást várok!

14/L

2009. szept. 13. 13:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szóval hívd át te őt magadhoz tanulni!!

Ő meg nyugodtan mondhatja otthon azt hogy segítesz neki a tanulásban hogy ne kettes legyen...

Ez ellen senki sem fog tiltakozni ebben biztos vagyok!!

- joe

2009. szept. 15. 00:20
 12/16 A kérdező kommentje:
de igen, ő! utál tanulni, és nem is fog!! tudom... más ötlet??
2009. szept. 19. 20:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát szerintem igaza van az előttem szólónak... ez a korrepetálás jó ötlet.... De ne aggódj, ha tetszel neki akkor biztos vagyok benne hogy menni fog!!

Az biztos hogy én nem hagynék ki egy ilyen lehetőséget a helyébe!

Még biológiát is tanulnék vele órákon átt, pedig nagyon utálom.

Sok sikert!

2009. okt. 3. 17:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Kérek szépen mindenkit, aki ír ne azzal jöjjön, hogy korrepetálás, mert ismerem annyira a srácot h nem... és ezt az ő anyja is tudja.
2009. okt. 3. 20:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok...

Hát akkor pasz... ennél jobbat én sem tudok...

De tudodmit.. ha a srác ennyire nem képes, vagyis ennyit nem ér neki az együtlétetek akkor hagyd a francba ne foglalkoz vele....

2009. okt. 3. 21:13
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi, szépen... más lehetőség?
2009. okt. 4. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!