Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerinted hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szivaktibor kérdése:

Szerinted hogyan tudnám megoldani hogy járhassak az egyik legjobb lánybarátommal? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó lány barátom aki 14 éves és én is 14 éves vagyok és nem tudom hogy hogyan tudnám megoldani hogy járhassak vele. Az idő nem számít csak szépen lassan akarom de valahogy tudnátok segíteni ?

2013. márc. 6. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Kronologikus sorrendben a következő a tendencia:

1. Sokat beszéltek.

2. Nagyon jól kijöttök, szeretitek egymást.

3. Egy hétig körülbelül hanyagolod.

4. Nagy levegőt veszel.

5. Elhívod randira.

6. Kiszarod a beledet is, csak hogy a randi eszeveszett jól sikerüljön.

7. Jól sikerül a randi.

8. 5-től 7-dik pontig megismételni 2-3 alkalommal, de addig, amíg jónak látod, és szükségesnek érzed.

9. Feldobod az ajánlatot, hogy fordulhatna a téma komolyabbra is.

10. Ha belemegy, akkor királyság van, ha nem akkor elmész bebaszni. (ha a környékemen laksz meg is hívlak. :D)

2013. márc. 6. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
sajnos nem sok a "barát zónából" szinte képtelenség kikerülni :/ ha gondolod akkor írhatsz privátban is vagy itt is de kéne tudnom hogy mióta vagytok milyen viszonyban, próbálkoztál e már nála meg ilyeneket :)
2013. márc. 6. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt amit a második kért esetleg kiírhatnád ide is. Hátha összehordunk valami okosságot.
2013. márc. 6. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:
*kiírhatnád. Elnézést a hibáért.
2013. márc. 6. 21:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Mingyárt irok akkor mert most nincs sok időm de holnapra kiírom
2013. márc. 6. 21:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Királyság. De kérünk zöld kezet a válaszainkra, különben nem segítünk. :D
2013. márc. 6. 21:36
 7/8 A kérdező kommentje:

Na most értem haza.

Hát kb 4 és fél éve vagyunk barátok . Úgy találkoztunk hogy a játszótéren játszottunk kidobóst és beszélgettem vele és bemutatkoztam neki ö is nekem és így lettünk barátok.

Azóta leviszi a kutyáját és megyek vele nagyjából ennyi.

Én 14 éves fiú vagyok Tibi a neven Ő szintén 14 éves alig 3 hónap a különbség közöttünk és Katának hívják .

Ha kell még valami akkor írjatok .

2013. márc. 7. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tartsd be az útmutatást, amit írtam az első válaszomban.
2013. márc. 7. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!