Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell csajozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell csajozni?

Figyelt kérdés
22 F

2013. márc. 5. 00:03
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Nem gazdagnak és fotómodellnek kell lenni, hanem önbizalomra van szükség. Ez az oka annak, hogy sok "genetikai hulladék" is bombanővel jár. A kellő magabiztosság az, ami a nők szemében vonzóvá tesz egy férfit.

Erre jó példa az, ami a munkahelyemen zajlik. Olyan helyen dolgozom, ahol megfordulnak ügyfelek. Sajnos én fél éve elváltam egy tizenéves kapcsolat után, azaz engem hagyott el a drága és nagyon megzuhantam. Van egy kollégám, aki kopaszodik, szemüveges és semennyire sem jóképű. Engem sokkal jóképűbbnek tartanak, sokkal jobban is öltözködöm, sokkal több stílusérzékem is van. Nekem van drága presztízsautóm, a kollégának csak biciklije. Ráadásul hülyén is öltözködik. De ő örökké vigyorog, símulékony a modora stb. No mit gondoltok kettőnk közül melyikünknek van több sikere a nőknél? Hát neki. Pedig kívülállók véleménye szerint is én mint férfi fizikálisan sokkal jobban nézek ki. Sőt, ez a "gazdagos imázs" is nálam megvan. A kolléga jó srác, de csúnya és ahogy ölzözik, jár stb, elég stílustalan is. Mégis a kisugárzása miatt őt sokkal jobban észreveszik a nők, mint engem.

Lehet, hogy lúzernek gondoltok, sajnos sokszor annak érzem magam én is, de íme a példa, hogy a kinézet és az anyagiak nem minden. Nagyon nem....

2014. jan. 5. 07:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!