Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejönnek az ilyen gesztusok, ha egy pasi kihúzza nektek a széket, felsegíti a kabátotokat, stb?

Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 22:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nekem nagyon bejön (pedig azt mondják, a fiatalok nem tudják már értékelni)

és mindig megköszönöm, ha elöre engednek, vagy kinyitják az ajtót, esetleg ha épp esek el a busz közepén, akkor elkapnak :D (volt már ilyen :$)

és az, hogy megköszönöm, eddig minden fiúnak jól esett :)

2013. márc. 5. 13:43
 12/12 anonim ***** válasza:

"esek el a busz közepén, akkor elkapnak :D"

Az ilyet én is tudom értékelni, sőt, viszonzom is, még ha nem is pont annak, aki elkapott. Mert van értelme. Az ajtókinyitásnak is, ha cipelek valamit. Amúgy bőven megfelel, ha nem csapja be az orrom előtt. Már csak ilyen vagyok. :)

2013. márc. 5. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!