Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meg lehet szeretni olyat is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet szeretni olyat is aki elsőre nem tetszik külsőleg?

Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 22:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Itt most lesz egy csomó nem meg igen.A belső nagyon fontos szerintem.Ha nem annyira csúnya és jó lelkű,akkor jöhet szerintem!!!!!!.
2013. márc. 3. 22:51
 12/20 A kérdező kommentje:

Mert én kb 2 hete találkozgatok egy sráccal. Mikor először megláttam az jutott eszembe, hogy max barátok lehetünk mert annyira nem jött be. Mondjuk tudtam róla hogy rendes. Úgy jöttem el az 1. randiról, hogy tuti nem akarok tőle semmit.

Aztán elhívott egy 2. randira is, mondom meglátom mi lesz belőle, mert tényleg jól éreztem vele magam csak nem tetszett. Aztán mintha nem is tudom mi történt volna, valahogy beleszerettem.

És már nem azt néztem, hogy milyen nagy az orra meg hogy milyen hibái vannak, hanem hogy milyen szépek a fogai, a mosolya, meg milyen kedves, és ahogy elnéztem rájöttem hogy nem is olyan rossz :D Most meg már helyesnek látom :D

2013. márc. 3. 22:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. márc. 3. 22:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Igen,meglehet csak a buta felszínes nők ezt nem bírják felfogni
2013. márc. 3. 22:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Erre gyúrok egy pici lánynál én is XD De tudom, hogy működik, ha eddig működött, csak csak nem látom annyiszor mint kellene sajnos...
2013. márc. 3. 23:03
 16/20 anonim ***** válasza:

Simán.

Nálam kicsit amúgy is másképp működik ez a dolog, mint az embereknél (nőknél?) általában.

Van az a férfikategória, akik jót tesznek a szememnek, kifejezetten szépnek találom a testüket, helyesnek az arcukat.

Van az a kategória, akik szexuális vonzalmat tudnak kiváltani belőlem.

Ennek a két kategóriának nálam valamiért nem szokványos módon nagyon szűk a keresztmetszete.

Aztán van, hogy a második "csoportból" ki tud válni valaki, akit megszeretek, akibe komolyan bele tudok szeretni.

Úgyhogy részemről igen a válaszom. Gyakran előfordult, hogy volt valaki, aki első ránézésre nem tetszett, de aztán minél többet láttam, annál vonzóbbnak találtam.

2013. márc. 3. 23:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen:)
2013. márc. 4. 00:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen; jelenlegi párom nem igazán tetszett, úgy voltam vele, hogy legalább jó barátunk leszünk. Egy év alatt a legjobb barátommá vált, majd lassan belészerettem, most már egész aranyosnak látom :D
2013. márc. 4. 01:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg, a mostani párommal mielőtt összejöttünk évekig csak haverok/barátok voltunk, elsőre abszolút nem fogott meg, nem volt az esetem. Aztán ahogy elmélyült a kapcsolat ez megváltozott mára már szinte szemellenzővel járok az utcán.
2013. márc. 4. 11:08
 20/20 anonim ***** válasza:
:)))1000 köszönet neked:)Nagyon nagyon sokat segítettél!:)
2013. márc. 4. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!