Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit gondoltok erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről a csajról ask. Fm/merciih?

Figyelt kérdés

2013. márc. 3. 14:25
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
nekem tetszik! aranyos kis pofája van!
2013. márc. 14. 19:28
 22/36 anonim ***** válasza:

Fiatal de szurnám :D

Amúgy szerintem beképzelt, sőt mindenki aki ask.fm-et használ vagy vmi kissebbségi komplexusa van.

2013. márc. 14. 20:16
 23/36 anonim ***** válasza:
úha...most látom, hogy van egy-két vlog az ASK-on...hmm, elég bugyuta csaj sorry, és nagyon idegesítő feje van, lepcses szája stb...ách
2013. márc. 14. 21:01
 24/36 anonim válasza:
tudod haa esetleg küldenél róla egy képet akk máss is tudná aki nem abba a suliba jár az hogy tudja hogy hogy néz ki ?? jaa majd elfelejtetem még szabad vagyok ( csak viccelek ) :*** (L) (L)
2013. márc. 16. 12:37
 25/36 A kérdező kommentje:
Mondjuk, ha megnyitnád a linket ?? Jaa, nem viccelek :$$$é :Dddflkgée,wlk -.-""
2013. márc. 16. 14:01
 26/36 anonim válasza:
és migés milyen linket ?? csak nem viccelek
2013. márc. 17. 14:02
 27/36 anonim ***** válasza:
48%
úgy imádom olvasni amikor olyanok oltogatnak akik nem ismernek.. én vagyok a fent említett "merciih" bár igazából mercinek hívnak..és a merciih csak egy választott felhasználónév, mert a "merci" már foglalt volt.. de örülök a sok okos embernek...és az ilyen vaktában alkotott véleményeknek
2013. márc. 19. 17:04
 28/36 Sárika2013 válasza:
53%
Úr isten!!! Mit ítéltek névről meg a kinézetről?? Ha jobban megismernétek megtudnátok hogy Merci egy nagyon-nagyon kedves és aranyos lány!!! Jó fej és vicces is! Szegényke annyi oltást kap! Miért? nem tett ő semmit amiért ezt érdemelte!!!
2013. márc. 19. 17:11
 29/36 anonim válasza:
aki feltette ezt a kérdést az inkább magával foglalkozzon..SZÁNALMAS
2013. márc. 19. 17:30
 30/36 anonim ***** válasza:

"MÁR A NEVÉBŐL LEJÖN, HOGY MILYEN....

OMG

HORVÁT MERCI...

VÁRJÁL.... NA FIGYELJ:

MerciHorvát

MerciH

még csak nem is külső, hanem név alapján ítéltek.... Kicsit szánalmas csak... ;)

2013. márc. 19. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!