Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a férfinak?
Figyelt kérdés
mit csináljak hogy végre egy helyes pasi elhívjon randira? mennyi az esélye annak hogy a munkahelyemen ismerhetem meg (elárusító nő vagyok) vagy ilyen helyen nem mernek közeledni felém? :) visszafogott, csendesebb lánynak jellemezném magam :D :) 20/L2013. márc. 2. 20:02
3/7 anonim 

válasza:

Ha helyes pasit akarsz,legyél szép,jó alakú és normális.
4/7 ájszíjú 

válasza:

sört most iszok szal az most megvan tehát jelenleg pinára van szükségem.
7/7 anonim válasza:
Pont olyan nő kell a normális férfiaknak amilyen te vagy:aranyos, visszafogott, csendesebb lány. Nekem legalábbis ilyen nő kell aki viszont szeret engem csak sajnos nem találtam ilyen nőt. Talán ez indokolja azt, hogy 20 évesen még nem volt barátnőm. De már nagyon szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!